Γρηγόρης Πετράκος - Θεοφανία Παπαθωμά: Μετά το χωρισμό έπεσαν τα πρώτα unfollow στο Instagram

Είναι αυτό το τέλος;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Έντονες είναι οι φήμες πως έχουν χωρίσει, μετά το δημοσίευμα που θέλει πως έπεσαν οι τίτλοι τέλους ανάμεσα τους λόγω ιδεολογίας και προβλημάτων που δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν. Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος ωστόσο, δεν έχουν βγει να το διαψεύσουν ή ακόμα και να το επιβεβαιώσουν.

Το ζευγάρι μετράει 10 χρόνια κοινής πορείας και ακόμη και στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί στο Ψυχικό, έδειχνε πολύ ευτυχισμένο.

Λίγες ημέρες πριν βγει στη δημοσιότητα το ρεπορτάζ που τους θέλει να έχουν χωρίσει, η Θεοφανία Παπαθωμά είχε κάνει μια ανάρτηση, την οποία είχε σχολιάσει ο Γρηγόρης Πετράκος. Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν οι εκπομπές, έχουν πέσει ήδη τα unfollow.

Το unfollow της Παπαθωμά στον Πετράκο

Το infollow ωστόσο, το έχει κάνει η Θεοφανία Παπαθωμά στον Γρηγόρη Πετράκο, όπως "πρόδωσε" το προφίλ της στο Instagram.

Τι λένε συνεργάτες του Πετράκου για τον χωρισμό

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, συνεργάτες του Γρηγόρη Πετράκου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν στην Πάτρα, μίλησαν σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν.

«Σήμερα κάτι άκουσα δεν ξέρω αν ισχύει, δεν έχω μιλήσει με τον Γρηγόρη καθόλου. Δεν έχω υπόψιν μου τίποτα, πέραν από αυτό που άκουσα. Τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο που ήταν τελευταία ημέρα στο Χάραμα, ήταν φυσιολογικός. Αν είχαν χωρίσει νομίζω θα μου το έλεγε, δεν μου είπε κάτι. Φέτος το καλοκαίρι η Θεοφανία δεν ήρθε να τον δει», είπε ο ιδιοκτήτης του κέντρο.

Από την άλλη ωστόσο, συνεργάτης του επίσης στο κέντρο, αποκάλυψε πως πριν μια εβδομάδα, του είχε διαψεύσει πως χώρισε: «Πριν από μια εβδομάδα ήμασταν μαζί. Και επειδή έχουμε καλή σχέση και τα λέμε τον ρώτησα ευθέως Η απάντηση ήταν κατηγορηματική "όχι"! Μάλιστα, συζητούσαμε ότι εδώ και δυο τρεις εβδομάδες το διαδίκτυο έχει γεμίσει με αυτή τη φήμη. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό που λέει το δημοσίευμα, αν γκουγκλάρετε θα το δείτε από πότε γράφεται. Προσωπικά, θα πιστέψω τον Γρηγόρη. Αυτός είναι ο άνθρωπος που γνωρίζω, όχι όσους γράφουν τα δημοσιεύματα. Κατά τα άλλα ο χρόνος θα δείξει», είπε.

Επίσης στην εκπομπή μίλησε δημοσιογράφος της εφημερίδας "Πελοπόννησος" που αποκάλυψε:

«Το δικό μου ρεπορτάζ δεν διαφέρει. Το μόνο που έχω να σας πως είναι ότι το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους. Οι δικές μου πληροφορίες που έχω μιλήσει με φίλους τους, είναι ότι Θα προσπαθήσουν οι οικείοι τους να τα ξαναβρούν να βρουν την χρυσή τομή. Ωστόσο, μιλούν όλοι για οριστικό χωρισμό. Φέτος δεν εμφανίστηκε καθόλου στο Χάραμα».