Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Πετράκου - Παπαθωμά: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 10 χρόνια

Τι μπήκε ανάμεσά τους

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
27-10-2014 Μικρό Παλλάς - Επίσημη πρεμιέρα
27-10-2014 Μικρό Παλλάς - Επίσημη πρεμιέρα "Ήρωες"

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας που “έγραψε” 10 χρόνια κοινής ζωής με δυο υπέροχα παιδιά, έριξε τίτλους τέλους. Παρόλο που η κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι είχε ξεσπάσει εδώ και αρκετό καιρό, η μεταξύ τους απόσταση έγινε με πολύ διακριτικότητα, όπως είναι εξάλλου και ο κοινός τρόπος ζωής τους, αυτόν που είχαν επιλέξει και οι ίδιοι όσο ήταν μαζί. Ο λόγος για την Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο που αποφάσισαν να χωρίσουν σαν ζευγάρι μεν, έχοντας όμως σαν προτεραιότητά τους τις δυο κόρες τους την Αγάπη και την Αθηνά. “Ασυμφωνία χαρακτήρων” θα έλεγε κάποιος αν και το δημοσίευμα της Real life που γνωστοποίησε πρώτο την αιτία του χωρισμού μιλούσε για ιδεολογικούς λόγους, αν και η Θεοφανία Παπαθωμά κάποιες φορές έδειχνε να υπερασπίζεται με έναν τρόπο τον πρώην σύντροφό της όταν εκείνος προκαλούσε με δηλώσεις του θύελλα αντιδράσεων ενός μέρους της κοινής γνώμης.

Η αλήθεια είναι ότι οι τριγμοί στην σχέση τους έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, μάλιστα η πρωταγωνίστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο YOU όταν είχε ερωτηθεί για τον έρωτα είχε απαντήσει “ο έρωτας δεν κρατάει πολύ είναι ψέμα, ερωτευόμαστε στους ανθρώπους την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει εμείς για αυτούς όχι τον πραγματικό τους εαυτό ή την αλήθειά τους, ερωτευόμαστε αυτό που νομίζουμε ότι είναι όχι αυτό που είναι” ενώ λίγο διάστημα αργότερα σε άλλη ερώτησή μας εάν θα αποκαλούσε την σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο καρμική, εκείνη είχε πει:

Πετράκος Παπαθωμά
08-12-2015 Κινηματογράφος Ιντεάλ. Επίσημη πρεμιέρα ταινίας "Η κόρη του Ρέμπραντ"

“Οι σχέσεις είναι δύσκολες, είτε είναι το ζευγάρι μόνο του, είτε υπάρχει ένα παιδί από άλλο γάμο, οι ισορροπίες είναι δύσκολο να διατηρηθούν, χρειάζεται συνεχής και αμοιβαία προσπάθεια, γιατί αν προσπαθεί μόνο ο ένας δεν γίνεται τίποτα”. Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι, η ίδια που δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες τοποθετήσεις, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για την ψυχολογία της, μιλώντας για τα συναισθήματά της με μια καλοκαιρινή φωτογραφία και λέγοντας “Ξενυχτούσαμε και μας έπιανε η αυγή, να αναζητάμε λόγια ερωτικά, μεγάλα και στέλναμε ποιήματα ο ένας στον άλλον. Τώρα τα λόγια τα σκόρπισε ο άνεμος, τα πήρε η θάλασσα, τα έσβησε η άμμος. ΣΙΩΠΗ!”.

Οι νεότερες πληροφορίες λένε μάλιστα ότι εδώ και αρκετό καιρό το ζευγάρι μένει χωριστά και δεν υπάρχει καμμία επαφή ανάμεσά τους παρά μόνο για χάρη των παιδιών ενώ προτεραιότητα για αυτούς καθώς φαίνεται είναι πλέον τα επαγγελματικά τους.

Ασυμφωνία χαρακτήρων η αιτία χωρισμού Πετράκου και Παπαθωμά

Παπαθωμά Πετράκος αιτία χωρισμού
14-01-2015 Μαιευτήριο Μητέρα.

“Ασυμφωνία χαρακτήρων”, αυτή είναι η κοινή παραδοχή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού για την κατάστασή του, γεγονός μάλιστα που σήμανε και το τέλος ανάμεσά τους χωρίς δηλώσεις και περισσότερες αναφορές από την μεριά τους, αν και σύμφωνα με περισσότερες πληροφορίες, μέχρις στιγμής δεν έχει γίνει καμμία κίνηση επανασύνδεσης είτε από την πλευρά του ενός είτε του άλλου. Έτσι, μπορεί όλα να έμοιαζαν παραμυθένια όταν ο Γρηγόρης Πετράκος γνώρισε σε ένα δικό του live την Θεοφανία, η ομορφιά της τον άφησε με το στόμα ανοιχτό. Στη συνέχεια δήλωνε “Στη Θεοφανία μου αρέσει περισσότερο η ακεραιότητά της και η πνευματικότητά της, εκτός από την τρομερή ομορφιά της. Είναι ένας βράχος δίπλα μου. Ένας τρομερός άνθρωπος” αλλά καθώς φαίνεται όλα τα παραμύθια έχουν δράκους...

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα