Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η είδηση, ότι η κόρη του γνωστού τραγουδιστή, Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία, από το δεύτερο γάμο του, πρόκειται να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της, στο χώρο της μουσικής (δείτε εδώ πως είναι). Αλλά δεν είναι τα μόνα νέα, που μάθαμε τελευταία για το σπουδαίο ερμηνευτή.
Σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, ο επίσης τραγουδιστής, Χάρης Ακριτίδης, έκανε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη για τη σχέση τους, μέσα από την πρωινή εκπομπή “Happy Day“, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.
Η αποκάλυψη του Χάρη Ακριτίδη για το Σταμάτη Γονίδη
«Το προηγούμενο σπίτι μου κάηκε (δείτε τι είχε αποκαλύψει για το γεγονός). Έχουμε αλλάξει σελίδα και έχουμε εκτιμήσει περισσότερο τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή… Κάηκαν όλα, και μαζί με όλα αυτά, που κάηκαν, κάηκαν μαζί και τα κακά.
Με τον Σταμάτη Γονίδη είμαστε αδέλφια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Αφορμή για την παρεξήγησή μας ήταν ένα αυτοκίνητο που σχεδίαζε εκείνος και το έφτιαχνα εγώ. Αυτό δεν τελείωσε τότε, με αποτέλεσμα να τον στεναχωρήσω, γιατί δεν μπόρεσα να το παραδώσω μέσα στις ημερομηνίες που έπρεπε.
Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο και παρά την παρεξήγηση που έγινε, θα το τελειώσω και θα του το πάω. Αν το πάρει καλώς, αν όχι, κανένα πρόβλημα. Στεναχώρησα τον φίλο μου, που μου άνοιξε την καρδιά και το σπίτι του, που ήταν να με βαφτίσει. Ντρέπομαι που δε μπόρεσα να φέρω εις πέρας την εμπιστοσύνη, που μου έδειξε. Όταν έφταιγα, θα έκανα και τον ντάη, επειδή όλο αυτό επηρέασε και τα βαφτίσια; Η βάπτισή μου θα γίνει, όταν του παραδώσω το αυτοκίνητο. Ντρέπομαι να πάω και στο σπίτι του ακόμα», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής για τον επιτυχημένο ερμηνευτή και τη σχέση τους.
">
">
">
">
">
">
">