Κωνσταντίνος Δαλάκας: «Καλό ταξίδι...» - Η σπαρακτική ανάρτηση του αδερφού της Κατερίνας

Όσο εκείνη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Θλίψη προκάλεσε πριν από λίγα 24ωρα ο θάνατος του Γιώργου Ζαγκλιβέρη, με τα social media να κατακλύζονται από συγκινητικές αναρτήσεις που τον αποχαιρετούσαν, μια από αυτές και η ανάρτηση του αδερφού της γνωστής σε όλους Κατερίνας Δαλάκα, Κωνσταντίνου.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής καταγόταν από την Παλαιοκώμη Σερρών και πάλευε με τον καρκίνο. Η κατάστασή του έγινε ευρέως γνωστή το τελευταίο διάστημα μέσω των αναρτήσεων στα social media που είχαν ως στόχο, έπειτα από έκκληση της οικογένειάς του, να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την κάλυψη της νοσηλείας του λόγω καρκίνου. Μάλιστα η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, που μέσω νέας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφερόταν ότι οι ανάγκες μέχρι τότε είχαν καλυφθεί.


Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης έπασχε από Λέμφωμα Burkitt, μία μορφή καρκίνου που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα. Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Δυστυχώς, την Κυριακή που μας πέρασε ο αδερφός του, Κώστας Ζαγκλιβέρης, τον αποχαιρέτησε γράφοντας στο Facebook μεταξύ άλλων πως θα τον θυμούνται όλοι χαμογελαστό όπως ήταν πάντα. «Καλό ταξίδι αδελφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες»

Ο αδερφός της Κατερίνας Δαλάκα, λοιπόν, ένιωσε την ανάγκη να τον αποχαιρετίσει δημόσια.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Δαλάκα

«Καλό ταξίδι Γιώργο», έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση που έκανε share στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

Η ανάρτηση του αδερφού της Κατερίνας Δαλάκα, Κωνσταντίνου

Στηρίζει την αδερφή του όσο εκείνη βρίσκεται στο Survivor

Το τελευταίο διάστημα έχουν ειπωθεί διάφορα για την προσωπική ζωή της Κατερίνας Δαλάκα και πιο συγκεκριμένα υπάρχουν αιχμές από πολλές μεριές αναφορικά με το είδος της σχέση της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Επειδή ωστόσο η παίκτρια δε μπορεί να πάρει θέση για τις φήμες λόγω της παρουσίας της στο Survivor 2024, η οικογένειά της αποφάσισε να τοποθετηθεί δημοσιεύοντας μια επίσημη ανακοίνωση, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 12/1 στο Πρωινό Σουσού.

Πιο αναλυτικά, το περιβάλλον της παίκτριας τόνισε πως δεν επιθυμούν να αναφέρεται το όνομα της κόρης τους χωρίς να υπάρχουν ντοκουμέντα, καθώς όσα έχουν ειπωθεί τελευταία αποτελούν ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

«Τις τελευταίες ημέρες περιήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις, δημοσιεύματα και εν γένει τοποθετήσεις διαφόρων δημοσιογράφων και μη από πλείστα ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με την κόρη μας, Κατερίνα Δαλάκα. Θα επιθυμούσαμε να απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους – και μη – όπως απόσχουν από την αναπαραγωγή παντελώς αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών, αναφορικά με το πρόσωπό της, καθώς και να παύσουν να ασχολούνται διαρκώς, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με κάθε επιμέρους πτυχή της προσωπικότητας της, αφενός διαλαμβάνοντάς έως και ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της, αφετέρου μη σεβόμενοι το γεγονός ότι η ίδια αδυνατεί, εκ των πραγμάτων, να τοποθετηθεί και να αντικρούσει τα όσα διαλαμβάνονται δημοσίως, ή ακόμη και να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να θίγεται βάναυσα η προσωπικότητα της», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας της Κατερίνας Δαλάκα.