Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη σε εκδήλωση του Make a Wish, όπου στάθηκε μπροστά στις κάμερες και έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Η τραγουδίστρια – μοντέλο, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την βάφτιση του γιου της.

Που και πότε θα γίνει η βάφτιση του της Κατερίνας Στικούδη

Όπως αποκάλυψε, η βάφτιση του μικρού της γιου, που έφερε στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες, θα βαφτιστεί μέσ στους επόμενούς μήνες και ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες προετοιμασίες.

«Τον Σεπτέμβριο θα γίνει η βάπτιση του δεύτερου γιου μου. Έχουμε ξεκινήσει κάποιες ετοιμασίες, η βάπτιση θα είναι στην Αθήνα και θα είναι στο ίδιο μέρος που κάναμε και του Βύρωνα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε επίσης: «Για αυτό φοράω γυαλιά για να μη φαίνονται τα…» – Δύσκολη η νέα καθημερινότητα με τους δύο γιους της στο σπίτι

https://dai.ly/x8zrp2a

Οι δηλώσεις για την ζωή της σήμερα

«Τον μικρό τον θηλάζω κάθε μία ώρα-μιάμιση. Είναι ένα παιδάκι φαγανό, δόξα τω Θεώ, είναι 7μιση κιλά και ακόμα δεν έχουμε κλείσει τρεις μήνες. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, είμαι εκεί συνέχεια, όσο χρειαστεί. Αυτό πρέπει να το λέμε, ότι ο θηλασμός ειδικά τις πρώτες μέρες πρέπει να γίνεται χωρίς χρονόμετρο και ρολόι. Κι εμένα στην αρχή, στον Βύρωνα, μου είχαν πει κάθε 15-20 λεπτά, αλλά δεν υπάρχει αυτό. Όποτε ζητάει το μωράκι, έχουμε γαλατάκι, να πιστέψουμε στον εαυτό μας», είχε πει η η Κατερίνα Στικούδη σε συνέντευξή της.

Ενώ, για τον σύζυγό της: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή για τον άντρα μου. Είναι πολύ δοτικός στην οικογενειά του και στις δουλειές μας. Και με αφήνει ελεύθερη, δεν είναι ένας άνθρωπος που με τραβάει πίσω και δεν με αφήνει να συνεργάζομαι με άλλους, ή τα θέλει όλα όπως τα έχει εκείνος στο μυαλό του, είναι πολύ διαλλακτικός… Με το μπλα μπλα με έριξε. Είμαστε 14-15 χρόνια μαζί. Από τα 23 μου γνωριστήκαμε στο Mega Star, είχε έρθει με τους ΝΕΒΜΑ για συνέντευξη. Αλλά πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να προχωρήσει. Ήταν πολύ διακριτικός και αυτό με τρέλανε, χρειάστηκε να τον… ταρακουνήσω λίγο» – δείτε εδώ την συνέντευξη.

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!