Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της Σοφίας Μουτίδου εξαιτίας της αποχώρησης του Απόστολου Γκλέτσου από το Real View (δείτε εδώ τι είχε συμβεί), αλλά και εξαιτίας της απάντησης – εξήγησης που έδωσε για το συμβάν, καθώς τον κατηγόρησε για λεκτική κακοποίηση και δήλωσε πως μάλλον εκείνος φοβήθηκε πως η ίδια μπορεί να γνώριζε κάτι για εκείνον που δεν του άρεσε – δείτε εδώ την απάντησή της.
Τα λόγια της, μάλιστα, σχολιάστηκαν στον αέρα της εκπομπής του MEGA, Buongiorno, το πρωί της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου, με την πλειοψηφία να επισημαίνει πως είναι επικίνδυνο και μηνύσιμο να γίνονται “ψυχιατρικές διαγνώσεις” για κάποιον, από ένα άτομο που δεν είναι ειδικός.
Τα σχόλια στο Buongiorno για την απάντηση της Μουτίδου για το σκηνικό με τον Γκλέτσο
«Είναι ψυχίατρος; Ψυχοθεραπεύτρια;», αναρωτήθηκε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ακούγοντας τις δηλώσεις της ηθοποιού.
«Το περιμέναμε να τοποθετηθεί, αλλά το να κάνεις μία διάγνωση για “ασθενή κλινική εικόνα” είναι επικίνδυνο κατά την δική μου ταπεινή άποψη», τόνισε η Κατερίνα Ζαρίφη.
«Είναι γνωμάτευση μηνύσιμη αν δεν προέρχεται από ειδικό, είναι σοβαρό», συμπλήρωσε ο πρώτος, με τον Άρη Καβατζίκη να αναφέρει επίσης: «Όταν έχεις κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπείας, δεν μπορείς να μιλάς με τόση ευκολία για την ψυχική υγεία του άλλου».
Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τότε, θέλησε να σχολιάσει και το γεγονός πως εκείνη ανέφερε πως γνώριζε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, λέγοντας: «Τι ξέρει; Γιατί όλοι λένε ότι κάτι ξέρουν και δεν λένε τι ξέρουν; Tα “ξέρω” είναι θολά. Άμα ξέρεις, πες το…».
Τι συνέβη αφού ο Απόστολος Γκλέτσος έφυγε από το πλατό του Real View
«Πληροφορίες μου λένε ότι μετά από αυτό που έγινε, ο Γκλέτσος με βήμα ταχύ και βρίζοντας φεύγει προς το στούντιο, κάνει προσπάθεια η υπεύθυνη καλεσμένων να επιστρέψει αλλά είναι ανένδοτος και δεν κόβει βήμα. Βάζει το αυτοκίνητό του μπροστά και φεύγει. Σήμερα τον πήραν συνάδελφοι… α και τι άκουσαν», αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο Super Κατερίνα.

Η Έλενα Πολυκάρπου ωστόσο, είχε λίγο διαφορετικό ρεπορτάζ: «Τον πήγε ένα κύριος μέχρι το αυτοκίνητό του μπας και τον μετατρέψει να γυρίσει, στη συνέχεια δεν σήκωσε το τηλέφωνο στην υπεύθυνη καλεσμένων».
«Το απόσπασμα αυτό είναι reel και είναι ανεβασμένο στα επίσημα social του OPEN. Είναι όλο το περιστατικό. Το κανάλι λέει “παιδιά πράγματα το είναι μια εκπομπή που μπορεί να γίνει και αυτό και το προωθώ“», σχολίασε επίσης ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
Όταν ωστόσο σχολιάστηκε πως όλο αυτό φημολογείται πως έγινε για τα νούμερα τηλεθέασης, όλοι ανέφεραν πως εκείνη την ημέρα, σημείωσαν στο Real View πιο χαμηλά ποσοστά ακόμα και από την πρεμιέρα.




">
">
">
">
">
">
">
">