Πριν από μερικές ημέρες, η Μαρία Σολωμού, μιλώντας σε ένα επεισόδιο του podcast της είπε χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει άντρας σε ηλικία 50 ετών που να έχει οικογένεια και παράλληλα παράνομη σύντροφο, ενώ ανέφερε πως αν άντρας αυτής της ηλικίας δεν έχει οικογένεια, είναι προβληματικός – δείτε εδώ τα ακριβή λόγια της.
Οι δηλώσεις της αυτές ενόχλησαν πολλοί κόσμο και από τον χώρο της showbiz, οι οποίοι τοποθετήθηκαν εναντίον της και δημόσια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος έβριζε στον αέρα του Happy Day έξαλλος – δείτε εδώ το σκηνικό και την απάντησή του.
Και ενώ οι περισσότεροι που εξέφρασαν την άποψή τους στις εκπομπές και στα κανάλια τα έβαλαν μαζί της, η Βάνα Μπάρμπα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, την υποστήριξε και συμφώνησε με την ηθοποιό.
Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για Μπάρμπα – Σολωμού
Με αφορμή την τοποθέτηση της τελευταίας, λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει με την σειρά της τα δικά της σχόλια γύρω από αυτό το θέμα στον αέρα του Πάμε Δανάη. Τόνισε πως και η ίδια έχει υποπέσει σε παρόμοια λάθη και καταλαβαίνει την Μαρία Σολωμού, γιατί πολλές φορές γίνονται γενικεύσεις σε συζητήσεις, αλλά είναι καλό να μη συμβαίνουν δημόσια.
«Πολλοί άνθρωποι μπορεί να συμφωνούν με τη Μαρία. Πώς να το πω για να μη με δω πουθενά… Πολλοί μπορεί σε μία παρέα να γενικεύσουμε κανόνες που δημόσια δεν θα λέγαμε. Κι εγώ έχω πέσει σε τέτοια λάθη, όταν αισθανόμαστε ασφάλεια σε ένα μέρος με τους ανθρώπους που απευθυνόμαστε… Πολλοί μπορεί να συμφωνούν με τη Μαρία, αλλά η Βάνα Μπάρμπα είχε το θάρρος της γνώμης της και το είπε δημόσια», είπε χαρακτηριστικά.