Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου η Ελένη Τοπαλούδη θα γιόρταζε τα γενέθλιά της δίπλα στην οικογένειά της και στους φίλους της. Πριν από 7 περίπου χρόνια, ωστόσο, δύο άντρες την βίασαν και την έριξαν σε βράχια στη Ρόδο, αφήνοντάς τη να πεθάνει.
Η οικογένειά της πάλευε μέχρι και πέρυσι για να δικαιώσει την 19χρονη τότε που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή και τα κατάφερε – δείτε εδώ ποια είναι η ποινή τους. Ο πόνος τους, όμως, παραμένει αβάσταχτος και ειδικά ημέρες σαν την χθεσινή, μεγαλώνει.
Η ανάρτηση της Κούλας Αρμουτίδου για τα γενέθλια της Ελένης Τοπαλούδη
Η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου, μάλιστα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μίλησε για την θλίψη που συνεχίζει να βιώνει, δημοσιεύοντας και την τελευταία φωτογραφία της κόρης της, που κρατά πια σαν φυλαχτό.
«Η τελευταία φωτογραφία της Ελένης και του Πέτρου στο λιμάνι του Πειραιά. Αύγουστος του 2018. Μετά από λίγες μέρες θα στέλνανε στον τάφο, το κοριτσάκι μου. 2238 μέρες μεσολαβήσανε από τότε κι όμως σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Ο πόνος της φριχτής δολοφονίας του παιδιού μου δεν έχει σταματημό. Σε εξουθενώνει, σε στραγγαλίζει την ψυχή, σου αδειάζει το μυαλό. Σε κάνει να νιώθεις μίσος άνθρωπος και άλλες φορές νιώθεις την ψυχή σου να εξαϋλώνεται και να φεύγει ψηλά στα ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ.
ΑΝ ΕΣΠΑΖΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕ ΧΥΝΟΤΑΝ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ. ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ,ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ. ΟΜΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15/1 / ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ. ΣΠΡΩΧΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ. ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ», σημείωσε στην λεζάντα και ξεκίνησε να δέχεται χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο.
Η απόφαση για την αποζημίωση της οικογένειάς της
Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως μέσα σε όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση, σήμερα, Πέμπτη 16/1, μία μέρα μετά τα γενέθλια της Ελένης Τοπαλούδη, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ευχάριστα νέα σχετικά με την υπόθεσή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου επιδίκασε αποζημίωση συνολικού ύψους 905.000 ευρώ στους συγγενείς της Ελένης Τοπαλούδη από τον κατηγορούμενο αλβανικής καταγωγής, για την ψυχική τους οδύνη.
Συγκεκριμένα, τον υποχρεώνει να καταβάλει τα εξής ποσά:
- 240.000 ευρώ στον πατέρα, Ιωάννη Τοπαλούδη
- 240.000 ευρώ στη μητέρα, Κυριακή Αρμουτίδου
- 200.000 ευρώ στον αδελφό της Ελένης Τοπαλούδη
- 100.000 ευρώ στη γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη
- 100.000 ευρώ στους κληρονόμους του παππού της Ελένης Τοπαλούδη
- 25.000 ευρώ σε κάθε έναν από τους θείους της Ελένης Τοπαλούδη.