Το τρέιλερ για το Πρωινό του ΑΝΤ1 δόθηκε σήμερα (21/8) στη δημοσιότητα και μέσα από αυτό έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει στο πάνελ του και τη Δέσποινα Καμπούρη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η δημοσιογράφος ήταν το μόνο πρόσωπο που δεν γνωρίζαμε ότι θα είναι στην ομάδα της πρωινής εκπομπής.

Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ, η Δέσποινα Καμπούρη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του τρέιλερ και, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η συμμετοχή της στο Πρωινό «δεν είναι μυστικό πια».

Η ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη στο τρέιλερ του Πρωινού
Η Δέσποινα Καμπούρη στο τρέιλερ του Πρωινού
Η Δέσποινα Καμπούρη με την Φωτεινή Πετρογιάννη

«Μεγάλη χαρά και πολύ backstage! (Και 10ωρο γύρισμα με 40 βαθμούς!) Δεν είναι πια μυστικό! 😜😎🤟🏼🎥 🎬 @ant1tv @toprwino_ant1», έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Το Πρωινό: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λιάγκα

Το μήνυμα του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποκάλυψη του τρέιλερ

Μετά τη δημοσιοποίηση του τρέιλερ, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Κεφαλονιά, μέσω του οποίου έστειλε το δικό του μήνυμα για την επιστροφή του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Λοιπόν, ερχόμαστε! Το Πρωινό, ένα και καλό. Προς το παρόν όμως, αυτό εδώ. Μαγικό», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιάγκας στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας από το σκάφος του τη θέα με τα κρυστάλλινα νερά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, εκτός από τη Δέσποινα Καμπούρη, θα έχει στο πλευρό του και τους: Φωτεινή ΠετρογιάννηΤάσο ΤεργιάκηΓιώτα Κηπουρού και Πάνο Κατσαρίδη. Στην εκπομπή θα βλέπαμε και τη Σάσα Σταμάτη, όμως πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι η ίδια αποφάσισε τελικά να μην συμμετάσχει στο εν λόγω τηλεοπτικό project (διαβάστε εδώ για ποιο λόγο αποχώρησε).

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!