Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ένεζλη στην εκπομπή Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το ξαφνικό τέλος της εκπομπής Πάμε Δανάη, στην οποία συμμετείχε, περιγράφοντας τα συναισθήματα που ένιωσε όταν ανακοινώθηκε ότι το εν λόγω τηλεοπτικό project κόβεται. Παράλληλα, η ίδια εξήγησε ότι δεν έχει σαφή εικόνα για τον λόγο που δεν συνέχισε η εκπομπή, ωστόσο, όπως άκουσε, αυτό συνέβη λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημείωνε καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν.
Όσα δήλωσε η Μαρία Ένεζλη στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star
«Όταν κάτι σταματάει απρόσμενα και βάρβαρα, γιατί δεν το περιμένεις, δεν είναι ότι έρχεται το καλοκαίρι και λες βλέπουμε για την επόμενη σεζόν. Όταν σου λέω απρόσμενο… δεν περίμενα ότι θα κοπεί η εκπομπή. Εκείνη τη στιγμή, όταν μας έγινε η ανακοίνωση, “πάγωσα”, έμεινα ανέκφραστη για λίγο», ανέφερε αρχικά η Μαρία Ένεζλη
«Δεν ξέρω τι γίνεται με τη Δανάη και το Mega (σ.σ για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία τους). Εγώ με το Mega δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα. Το ιδανικό θα ήταν να είμαι σε μια συνεργασία και να περνάω καλά», είπε στη συνέχεια.
Για την τελευταία εκπομπή στο Mega, όταν η Δανάη Μπάρκα κατέρρευσε (δείτε εδώ το σχετικό στιγμιότυπο), η Μαρία Ένεζλη ανέφερε: «Εκείνη τη στιγμή, η Δανάη ήταν πολύ δυνατή και ήθελε να ανταπεξέλθει σαν επαγγελματίας και μετά ξέσπασε, άνθρωπος είναι και αυτή».
Διαβάστε επίσης: Μαρία Ένεζλη: Αυτό θα είναι το όνομα που θα δώσει στον γιο της! – Πότε θα γίνει η βάφτιση
Σε άλλο σημείο, για τα όσα ακούστηκαν για το γλέντι που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της Δανάης Μπάρκα μετά το τέλος της εκπομπής, η Μαρία Ένεζλη ανέφερε: «Παιδιά, αυτό που πιστεύω, ανεξάρτητα από το τι λέει ο καθένας, είναι ότι μόνο ο άνθρωπος που το βιώνει όλο αυτό ξέρει πώς αισθάνεται».
Όσο για τους λόγος που κόπηκε η εκπομπή, η Μαρία Ένεζλη σχολίασε: «Σαφή εικόνα δεν έχω για τον λόγο που κόπηκε η εκπομπή, αλλά αυτό που έχω ακούσει είναι για τα νούμερα τηλεθέασης».