Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε κατάμαυρος - Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε

Τον πέτυχαν οι φωτογράφοι στο Καβούρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε κατάμαυρος - Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr έπεσε πάνω στον Γιώργο Λιάγκα πριν από λίγες ημέρες και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε αφού πλέον έχει γίνει κατάμαυρος.

Συγκεκριμένα στις 27/4 οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει βόλτα στο Καβούρι, με σπορτίφ ντύσιμο και μάλιστα έπεσε πάνω σε έναν καλό του φίλο, τον Δημήτρη Κοντόπουλο. Αρχικά, δεν τον αναγνώρισε κανείς γιατί... τι κι αν είναι τέλη Απριλίου ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως έχει πάρει το χρώμα που εμείς θα πάρουμε τον Αύγουστο και αν!

Φωτογραφίες που δείχνουν τον Γιώργο Λιάγκα κατάμαυρο

 Γιώργος Λιάγκας  μαυρισμένος

 Γιώργος Λιάγκας  Καβούρι

Ο παρουσιαστής είναι γνωστό πως είναι ένας φανατικός χειμερινός κολυμβητής και τηρώντας ωστόσο, αυτήν την περίοδο τα μέτρα προστασίας της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό μπορεί να μην μπορεί πλέον να κολυμπήσει αλλά έχει γίνει αγαπημένη του συνήθεια το περπάτημα και η ηλιοθεραπεία. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από ειδυλλιακά τοπία που συναντά τις ώρες που περπατά μέσα στην ημέρα.

Μπορεί τώρα που γύρισε ξανά στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή του, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, να έχει πιο περιορισμένο χρόνο αλλά φροντίζει μέσα στην ημέρα είτε νωρίς το πρωί είτε το απόγευμα μετά την εκπομπή να διανύει με τα πόδια αρκετά μεγάλες καταστάσεις. Μάλιστα, τον βοηθάει στο να ξεφύγει λίγο το μυαλό του από την πίεση των ημερών.

Ευχάριστο να αναφερθεί είναι το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να υιοθετήσει ένα σκυλάκι και το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram - δείτε εδώ την φωτογραφία. Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας μένει μόνος του στο σπίτι εκτός από κάποιες ημέρες που έχει τα παιδιά μαζί του.