Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Στα Επείγοντα του Κρατικού Νίκαιας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Pireus Press, διακομίσθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα του κρατικού νοσοκομείο Νίκαιας.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Λευτέρης Πανταζής έπεσε και αναγκάστηκε να καλέσει το ΕΚΑΒ για να πάει στο νοσοκομείο καθώς χτύπησε το κεφάλι του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε παραχωρήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία είχε μιλήσει για τη ζωή στη νύχτα και τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Λευτέρης Πανταζής νοσοκομείο

Λευτέρης Πανταζής: «Θύμωσα πολύ με τον Τριαντάφυλλο και είπα να μην το δω μπροστά μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το άγνωστο περιστατικό με τον Τριαντάφυλλο στην αρχή της καριέρα τoυ, όπου είχαν συνεργαστεί.

«Τον Τριαντάφυλλο, στα πρώτα του βήματα, τον είχα μαζί μου. Ήταν ένα παιδάκι γεμάτο ενέργεια. Στην αρχή δεν ήξερε να σέβεται τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και κάπως… ξεπόρτιζε. Κάναμε μαζί ένα ντουέτο στην Αυστραλία και επειδή θύμωσε με τον ηχολήπτη, δεν βγήκε στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί μου. Δεν υπάρχει σεβασμός εκεί. Θύμωσα πάρα πολύ και είπα στον μάνατζέρ του “σε παρακαλώ, όταν κατέβω να μην το δω μπροστά μου”», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Και πρόσθεσε: «Ο Τριαντάφυλλος, αν τον τσιγκλήσεις, μπορεί να σε προσβάλλει πάρα πολύ. Μετά από πέντε λεπτά το ξεχνάει, σου ζητάει συγγνώμη, βάζει και τα κλάματα. Μετά το Survivor θέλει ένα τραγούδι και θα ξαναμπεί στα δρώμενα με μεγάλη επιτυχία».