Πρώην παίκτης του Survivor 4 θα γίνει μπαμπάς και το ανακοίνωσε στον αέρα του OPEN

Έριξε την βόμβα του...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτης του Survivor 4 θα γίνει μπαμπάς και το ανακοίνωσε στον αέρα του OPEN

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει πρώην παίκτης του Survivor 4. Μερικούς μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, η σύζυγός του έμεινε έγκυος και περιμένουν πως και πως τον καρπό του έρωτα τους. Την αποκάλυψη έκανε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Αυτός είναι ο παίκτης του Survivor που θα γίνει μπαμπάς

Μετά την συμμετοχή του στο Κάτι Ξαναψήνεται που πέταξε ατάκα φωτιά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε νέες δηλώσεις στην κάμερα του open και αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του το 4o του παιδάκι.

Ο ζαχαροπλάστης είχε δηλώσει την επιθυμία του να αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι και μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και είχε αναφέρει πως όταν βγει από το παιχνίδι, θα το βάλει μπροστά.

«Είμαι τρίτεκνος, και αν πάνε όλα καλά, πάω για το τέταρτο. Είναι φρέσκο. Η σύζυγός μου είναι περίπου 1,5 μήνα. Το θέμα είναι πως αν γίνει το All Star πώς θα πάω; Θα είναι πολύ δύσκολο» δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Open.

Ο Παπαδόπουλος "άδειασε" την παραγωγή του Survivor 4

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος για να σχολιάσει όσα σημειώθηκαν στο Survivor 4. Ο ζαχαροπλάστης, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, και έκανε ένα απίστευτο άδειασμα, με αφορμή το περιστατικό με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Τις πρώτες εβδομάδες έλεγα ότι ήταν όλα σωστά, μετά έλεγα κακώς ασχολήθηκα με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά. Πλέον δεν με ενδιαφέρει. Όταν χάναμε πολλές φορές, είχαμε ζητήσει από την Ανθή να μην παίξει όλοι έχουν στρατηγική. Εγώ κυνηγούσα το δίκαιο, αλλά δεν έπρεπε να ασχοληθώ. Ο Σάκης και η Μαριαλένα αγαπιούνται πολύ, η σχέση τους είναι αληθινή. Ζουν έναν έρωτα πλατωνικό», δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτη.

«Είχαν παίξει πολλά άσχημα πράγματα για εμένα. Αυτό που συζητήθηκε πιο πολύ ήταν ότι είπα τον Νίκο Μπάρτζη βοσκό. Κάποιος το άφησε να φανεί έτσι, εγώ του είπα είσαι βοσκός ξεροκέφαλος. Ήταν στρατηγικό από την ομάδα να βγει έτσι, δεν το είπα με αυτόν τον τρόπο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος.