Star: Ανακοίνωση για το MasterChef 6 - Έγινε γνωστό πως...

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (17/1)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Star: Ανακοίνωση για το MasterChef 6 - Έγινε γνωστό πως...

To MasterChef 6 επιστρέφει απόψε (17/1) με ένα νέο επεισόδιο και έτσι μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση του Star για όλα όσα πρόκειται να δούμε στο αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να αποδείξουν, σε συγκεκριμένο χρόνο, ότι εκτός από μεγάλες φιλοδοξίες διαθέτουν και τα απαραίτητα προσόντα για να συνεχίσουν στον διαγωνισμό.

Είναι όμως όλοι έτοιμοι να δεχθούν και την αυστηρή κριτική των τριών κριτών chef, του Πάνου Ιωαννίδη, του Σωτήρη Κοντιζά και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου;

Κι αν εκείνοι, που θα καταφέρουν να αποσπάσουν 3 «ναι», ξεκινούν με ένα προβάδισμα στον διαγωνισμό, όσοι καταφέρουν να κερδίσουν 2 μόνο «ναι», έχουν πλέον την ευθύνη να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο MasterChef 2022!

Θα καταφέρει κάποιος να κερδίσει το golden pin και το χρυσό εισιτήριο για τον διαγωνισμό;

Οι απαιτήσεις στο MasterChef 2022 αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και εκείνοι που διαθέτουν το μαγειρικό ήθος, το ταλέντο και την αντοχή να δοκιμάσουν τα μαγειρικά τους όρια, θα κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά. Άλλωστε, οι τρεις chef κριτές έχουν αποδείξει ότι δεν εντυπωσιάζονται εύκολα και τα κριτήριά τους είναι αυστηρά και υψηλά.

Η παραμικρή αστοχία μπορεί να στοιχίσει τη συνέχεια στον διαγωνισμό και αυτή είναι η στιγμή που οι υποψήφιοι πρέπει να επιδείξουν όχι μόνο μαγειρική ικανότητα αλλά και μαγειρική σοβαρότητα.

Οι auditions του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής στην Ελλάδα συνεχίζονται! Ποιος θα αντέξει ως το τέλος;

To trailer του αποψινού MasterChef 6

Δεν το αποχωρίζεται στο Masterchef - Αυτό είναι το γούρι του Σωτήρη Κοντιζά

Ο έκτος και ολοκαίνουργος κύκλος του MasterChef έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (10/1) και οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι να βρουν και να αναδείξουν τον νέο νικητή.

Με αφορμή την πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το δώρο της συζύγου του, Δέσποινας, που το έχει για γούρι για το παιχνίδι. Έτσι λοιπόν, ο αγαπημένος κριτής και σεφ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια σε χρώμα κίτρινο.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, τα είχε φορέσει στη δεύτερη σεζόν του MasterChef και από τότε τα φοράει κάθε φορά που είναι στη Θεσσαλονίκη.

«Το γούρι μας. Τα φόρεσα στη Θεσσαλονίκη τη 2η σεζόν του Μάστερσεφ και από τότε είναι το γούρι μας. Έκτοτε τα φοράω κάθε φορά που έχουμε οντισιόν στη συμπρωτεύουσα. Για το καλό. Τα συγκεκριμένα AllStarάκια τα έχω από το 2013 και είναι το πρώτο δώρο που μου πήρε η Δέσποινα.

Με έχουν ταξιδέψει από Χο Τσι Μινχ και Ανόι μέχρι Κοπεγχάγη και Νέα Υόρκη. Έχω αλλάξει κορδόνια 2 φορές και όσο και να μπάζουν εγώ δε λέω να τα ξεφορτωθώ. Τα λέμε σήμερα το βράδυ στις 21:00. Στη Σαλονίκη. #masterchefgr #allstar #starchanneltv», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Σωτήρης Κοντιζάς.