Nomads: Ποιος θα μονομαχήσει με τον Μιχάλη Ζαμπίδη; Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τι θα συμβεί απόψε!

Nomads: Ποιος θα μονομαχήσει με τον Μιχάλη Ζαμπίδη; Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τι θα συμβεί απόψε!
Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, θα παρακολουθήσουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που θα καθορίσουν το δεύτερο μονομάχο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο παίκτης που έχει λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος που θα αγωνιστεί απέναντι στον Μιχάλη Ζαμπίδη. Διαβάστε παρακάτω...

Στη συνέχεια θα δούμε τη μονομαχία των δύο υποψηφίων, την αποχώρηση, καθώς και την ανακοίνωση των νέων αρχηγών που θα προταθούν από τον παίκτη που αποχωρεί.

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Πλατανιώτη: Δεν φαντάζεστε σε ποιο δάχτυλο φοράει το μονόπετρο της!



ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ:

Από τη σημερινή μονομαχία, νικητής θα είναι αυτός που θα κερδίσει και στις 2 δοκιμασίες, ώστε να πάρει τις 2 νίκες.

Δείτε ακόμη: Τα πυρά του Γιώργου Λιάγκα στον Αγγελόπουλο: «Τι ρόλο βαράει αυτός και…» – Γιατί στόλισε τον νικητή του Survivor;



Η πρώτη δοκιμασία θα είναι το “DA VINCI” και ο παίκτης που θα αντέξει περισσότερο παίρνει την πρώτη νίκη.



Στη δεύτερη δοκιμασία θα πρέπει οι παίκτες να περάσουν με μια μπάλα μια σειρά από εμπόδια και στο τέλος να βάλουν καλάθι. Ο νικητής αναδεικνύεται όταν σημειώσει 5 καλάθια.

Δείτε ακόμη: Εικόνες που κόβουν την ανάσα! Ο Βαλάντης έκανε σε live μετάδοση επέμβαση στο κεφάλι του και μας τα έδειξε όλα!



Ο παίκτης που θα χάσει στη σημερινή μονομαχία, θα αποχωρήσει από το NOMADS, επιλέγοντας τους αρχηγούς της επόμενης εβδομάδας.

 
TAGS