Nomads: Όλες οι φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο! Η μάχη για την Επικράτεια και η ανακοίνωση στη Μαντώ Γαστεράτου

Nomads: Όλες οι φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο! Η μάχη για την Επικράτεια και η ανακοίνωση στη Μαντώ Γαστεράτου
Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της Επικράτειας, με το οποίο και θα καθοριστεί ποια ομάδα θα πάει στη βίλα και ποια στην παραλία.

Επιπλέον, θα γίνει η ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Μαντώ Γαστεράτου σχετικά με την γνωμάτευση των γιατρών! Διαβάστε παρακάτω...

Εκείνη αργότερα καλείται να αποφασίσει το αν θα παραμείνει στο Nomads.



Δείτε ακόμη: «Στην υγεία μας»: Η Ειρήνη Κολιδά έβαλε φωτιά με το καυτό της τσιφτετέλι! Τα λικνίσματα του κορμιού της που τρέλαναν τους πάντες (Βίντεο)

Στο σημερινό αγώνισμα για την επικράτεια θα συμμετέχουν και οι δυο ομάδες μαζί, με τη μία ομάδα να προσπαθεί να εμποδίσει τους παίκτες της αντίπαλης, ώστε να παίξουν το αγώνισμα.



Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι παίκτες να μεταφέρουν όσες περισσότερες καρύδες μπορούν από τη μια πλευρά της πίστας στην άλλη, σε συγκεκριμένο χρόνο.

Δείτε ακόμη: Ολικό λίφτινγκ στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1! Η επιστροφή του Μποτρίνι, η πρεμιέρα της Ζέτας και το ριάλιτι που θα διαδεχτεί το Nomads!

Τρεις άντρες από την ομάδα που θα παίζει θα πρέπει να ισορροπήσουν στη δοκό και να προσπαθήσουν να περάσουν τις καρύδες απέναντι.



Τρεις άντρες από την αντίπαλη ομάδα θα βρίσκονται επάνω στην ξύλινη εξέδρα και θα προσπαθούν να ρίξουν κάτω τους παίκτες της άλλης ομάδας, πετώντας προς αυτούς, σάκους του μποξ (μαξιλάρια).



Κάθε φορά που θα πέφτουν οι παίκτες από τη δοκό, θα πρέπει να ξεκινούν και πάλι από την αρχή. Κατά τη διαδρομή τους, μπορούν να μεταφέρουν όσες καρύδες θέλουν.



Η ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα θα πρέπει να σημειώσει 5 νίκες.

Δείτε ακόμη: Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου – Φίλιππου Μιχόπουλου: Ο ρομαντικός στολισμός και το «βέτο» της νύφης! Τι ζήτησε να μην υπάρχει στην δεξίωση;



Οι νομάδες της Φωτιάς θα πρέπει να αφαιρέσουν δυο άντρες παίκτες για να υπάρχουν στο παιχνίδι ισάριθμοι παίκτες (άντρες και γυναίκες) ανάμεσα στις δύο ομάδες.