Nomads: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο - σημερινό - ατομικό επεισόδιο!

Nomads: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο - σημερινό - ατομικό επεισόδιο!

Πολλές οι εξελίξεις στο Nomads στο επεισόδιο της Κυριακής.


Σε αντίθεση με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Παλαουάν, όπου και γυρίζεται το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, οι θερμοκρασίες στις σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες είναι... πολικές.

Πλέον, οι αντιπάθειες και οι συμπάθειες δεν κρύβονται και, όσο οι μέρες περνούν και πλησιάζει η ένωση… Διαβάστε παρακάτω...



Γιώργος Μαυρίδης και Νίκος Αναδιώτης είναι πλέον γνωστό πως έχουν φτιάξει τη δική τους παρέα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δημιούργησαν και τον δικό τους χώρο στη βίλα, προκειμένου να απομονώνονται από τους υπολοίπους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του mytv θέλουν τους δύο παίκτες να μην έχουν σχέσεις με τους υπολοίπους όσο βρίσκονται εκτός του στίβου μάχης, αν και έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το ομαδικό κλίμα μόνο όταν αγωνίζονται εναντίον των Ωκεανών.

Μάλιστα, ενώ ο Νίκος Αναδιώτης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις εκτός «Nomads», πλέον η φιλία τους έχει «παγώσει», με τον πρώτο να έχει πάρει ξεκάθαρα το μέρος του Γιώργου Μαυρίδη, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την προτίμηση του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε ένα ξέσπασμα εναντίον αυτών των δύο παικτών και είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Αυτή η κατάσταση επικρατεί και όταν οι κάμερες κλείνουν.

Όμως, και στην ομάδα των Ωκεανών υπάρχουν συγκρούσεις.

Έπειτα από όσα είπε ο Μάνος Πίντζης για τον Μιχάλη Ζαμπίδη, δείχνοντας ανοιχτά τη δυσαρέσκεια του που επέστρεψε στο παιχνίδι, σειρά είχε ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Όταν έχασαν την τελευταία ομαδική ασυλία και μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν κάποιον για μονομάχο, ο Μάνος έδειξε για ακόμη μία φορά τη δυσαρέσκεια του, μιλώντας, μάλιστα, για λυκοφιλίες.

Ο ίδιος, πλέον, με τον Λευτέρη από τους Ωκεανούς αποτελούν έναν πυρήνα, ενώ οι αθλητές συνεχίζουν να μένουν ενωμένοι.

Το ενδιαφέρον, όμως, είναι να δούμε ηώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό ανάμεσα στους παίκτες μετά την ένωση.

Ποιοι θα ενταχθούν στην παρέα του Γιώργου και του Νίκου; Ποιοι θα ενσωματωθούν στην παρέα που έχει φτιαχτεί με τους υπόλοιπους Νομάδες της Φωτιάς;

Πλέον, τα αγωνίσματα για τα έπαθλα και τις ασυλίες θα είναι ατομικά και η διαδικασία πιο σκληρή, ενώ σίγουρα, όσο πλησιάζει ο καιρός για το τέλος του παιχνιδιού και τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου, αναμένεται να παρακολουθήσουμε μεγάλες ανατροπές!