Nomads: Είναι επίσημο! Πότε και πού θα γίνει ο μεγάλος τελικός!

Nomads: Είναι επίσημο! Πότε και πού θα γίνει ο μεγάλος τελικός!
Το Nomads έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Nomads: Η πρόταση-βόμβα της παραγωγής για την αλλαγή στο χρηματικό έπαθλο! Ποια η απάντηση των παικτών; (Βίντεο)

Και μπορεί η ιστορία των realities να θέλει τους τελικούς να γίνονται Πρωτοχρονιά, το Nomads όμως θα αποτελέσει εξαίρεση! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το 7μέρεςtv, ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού επιβίωσης αναμένεται να γίνει 21 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, η παραγωγή αποφάσισε να κάνει κι άλλη ανατροπή, αφού ο τελικός του Nomads δεν θα γίνει στην Ελλάδα αλλά στο Pallawan.

Nomads: Η πρόταση – βόμβα της παραγωγής για το χρηματικό έπαθλο και τα καρφιά του Κατσινόπουλου στην Αποστολία! Ποιος βγήκε νικητής από την μονομαχία και τι αλλάζει από εδώ και πέρα; (Βιντεο)

Ωστόσο αξιοσημείωτο είναι το ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφασίσει εάν θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση, αφού αυτό θα εξαρτηθεί από το σύστημα και τις παροχές που τους δίνει το νησί.

Nomads trailer: Οι μπηχτές του Μαυρίδη για Αλεξάνδρου – Οροκλό και το αγώνισμα της πρώτης ατομικής ασυλίας! Όσα θα δούμε αύριο… (Βίντεο)

Εάν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, η μαγνητοσκόπηση θα γίνει λίγες ώρες πριν την προβολή στην Ελλάδα.
TAGS