Ημιτελικός Nomads: Η αγωνία κορυφώνεται! Ποιος παίκτης περνάει απευθείας στον τελικό;

Ημιτελικός Nomads: Η αγωνία κορυφώνεται! Ποιος παίκτης περνάει απευθείας στον τελικό;

Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και η αγωνία κορυφώνεται…

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό του Nomads! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γρηγόρης θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα της τελευταίας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, που θα στείλει τον έναν από τους τέσσερις νομάδες απευθείας στον ΤΕΛΙΚΟ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ:

Οι παίκτες θα παίξουν σε 5 διαφορετικά αγωνίσματα και οι τρεις μεταξύ τους ταυτόχρονα. Σε κάθε ένα από τα αγωνίσματα θα μαζεύουν πόντους. Εκείνος που θα τερματίζει πρώτος θα παίρνει 3 πόντους, εκείνος που θα τερματίζει δεύτερος θα παίρνει 2 πόντους, και εκείνος που θα τερματίζει τρίτος θα παίρνει 1 πόντο. Αφού ολοκληρώσουν όλα τα αγωνίσματα, οι πόντοι θα αθροιστούν. Οι δυο που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους θα πάνε στον τελικό. Εκείνος που θα έρθει τρίτος στη βαθμολογία θα αποκλειστεί.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ 1
Στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες θα μπουν στις τρεις μπάλες και θα πρέπει να τις κυλήσουν και να περάσουν αρχικά μέσα από το εμπόδιο με τα αγκίστρια. Στη συνέχεια, θα πρέπει να περάσουν μέσα από το λαβύρινθο με τα ξύλα. Φτάνοντας στο τέρμα, θα πρέπει να βγουν από τη μπάλα και να ανέβουν επάνω της, ώστε να καταφέρουν να πάρουν τη σημαία που θα είναι πάνω στο στύλο.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2
Στο δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει να ανέβουν την ξύλινη βάση και να βάλουν το ένα τους πόδι πάνω στην τραμπάλα, ώστε να ισορροπήσουν το τοτέμ που βρίσκεται στην άλλη άκρη της τραμπάλας. Θα πρέπει να κρατήσουν το πόδι τους εκεί πάνω για όση περισσότερη ώρα μπορούν, χωρίς να πέσει το τοτέμ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ 3
Στο τρίτο παιχνίδι θα ανέβουν επάνω στα βαγόνια και θα πρέπει να τραβήξουν με τα χέρια τους το σχοινί, για να προχωρήσουν παρακάτω. Στο εμπόδιο που θα συναντήσουν, θα πρέπει να μαζέψουν τα 4 σωσίβια που θα βρουν μπροστά τους. Όταν φτάσουν στο τέρμα, θα πρέπει να πετάξουν τα 4 σωσίβια και να τα περάσουν μέσα στους στύλους. Στον κάθε στύλο θα πρέπει να βάλουν από ένα σωσίβιο.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ 4
Στο τέταρτο παιχνίδι θα πρέπει να πάρουν τις καρύδες από τη μεγάλη ξύλινη βάση και να τις μεταφέρουν στο δικό τους τραπέζι.
Στη συνέχεια θα πρέπει να βάλουν καρύδες μέσα στο δίχτυ που θα έχουν μαζί τους και να τις μεταφέρουν στο τέρμα περνώντας μέσα από τα ξύλινα τούνελ. Φτάνοντας στο τέλος, θα πρέπει να βάλουν καλάθια πετώντας τις καρύδες μέσα στις μπασκέτες και να καταφέρουν με το βάρος τους να σηκώσουν ψηλά το κοντάρι με τη σημαία.
Κατά τη διαδρομή τους, οι καρύδες που τους πέφτουν θα βγαίνουν άκυρες και δε θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν.

Σε περίπτωση που το δίχτυ με τις καρύδες τους πέσει, ενώ βρίσκονται στην ανηφόρα ή την κατηφόρα του τούνελ, τότε θα πρέπει να ξαναγυρίσουν στην αρχή του τούνελ, να βγουν έξω, να πάρουν το δίχτυ και μετά θα πρέπει να ξανακάνουν τη διαδρομή από την αρχή.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ 5
Στο πέμπτο παιχνίδι θα πρέπει να κρατήσουν με το χέρι τους τη λαβή, που θα συνδέει το σχοινί με την τραμπάλα. Καθώς θα το κρατούν σταθερό, ώστε να ισορροπεί η τραμπάλα σε οριζόντια θέση, θα πρέπει να φτιάξουν τον πύργο με τις κάρτες. Το ύψος του πύργου που θα πρέπει να κατασκευάσουν θα πρέπει να είναι μέχρι εκεί που δείχνει το κόκκινο βέλος.



TAGS