\"Γκρέμισε\" το YouTube o Παντελής Παντελίδης! Η μαντινάδα που προκαλεί ανατριχίλα

\
Μέσα σε δύο μήνες το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη με τίτλο «Θυμάμαι», που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό του, κοντεύει να «γκρεμίσει» το YouTube, ξεπερνώντας τα 11.000.000 views. Το σουξέ του αδικοχαμένου ερμηνευτή ανεβαίνει καθημερινά κατά χιλιάδες και κοντεύει να φτάσει σε επισκεψιμότητα την επιτυχία του «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα», που έχει σπάσει το φράγμα των 16.000.000 κλικ.

Τα σχόλια στο διαδίκτυο είναι εκατοντάδες, ωστόσο μια μαντινάδα που δημοσίευσε φαν του πριν από πέντε ημέρες έσπασε καρδιές. «Ολων οι καρδιές εμάτωσαν 18 Φλεβάρη, όταν εθέλησε ο Θεός κοντά του να σε πάρει. Ητανε τόσο θλιβερό, μεγάλη αδικία γιατί ήσουνα Παντελή, παιδί χωρίς κακία» έγραψε ο θαυμαστής του κάτω από το βίντεο.



Προσωπογραφίες

Προχθές ο αδελφός του Τριαντάφυλλος δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του facebook Pantelis Pantelidis Official τις προσωπογραφίες όλων των μελών της οικογένειας του 32χρονου τραγουδιστή, σχολιάζοντας: «Ολοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά». Μόλις το post ανέβηκε, έφτασε -σε λίγες ώρες- τα 17.000 likes και αυτό που συγκίνησε τους επισκέπτες της σελίδας ήταν ότι τα πρόσωπα όλων είναι χαμογελαστά, κυρίως του Παντελίδη, που βρίσκεται στο κέντρο της φωτογραφίας.

espresso

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Μαίρη Μπάρκουλη: H φωτογραφία του συζύγου της Ανδρέα που έκανε όλο το διαδίκτυο να δακρύσει

Νανά Καραγιάννη: «Μέσα στο νοσοκομείο ήμουν τόσο σίγουρη ότι πεθαίνω που ζήτησα να μου φέρουν…»

«Χ-Factor»: Μετά το επίμαχο περιστατικό ήρθε η διεθνής διάκριση για τη Νωαίνα -Τι συνέβη;

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Ξύπνα πανέμορφη! 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν κοιμηθείς

Tα πιο κομψά παντελόνια των Zara για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου! Οι τιμές τους μοναδικές!

Ε όχι! Ούτε που φαντάζεστε ποιος θα δώσει το όνομα στη νέα εκπομπή της Καραβάτου και του Κατσούλη στο «Ε»