Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Όλη η αλήθεια για την ασφάλεια ζωής του Παντελή Παντελίδη -Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη (Βίντεο)

Όλη η αλήθεια για την ασφάλεια ζωής του Παντελή Παντελίδη -Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη (Βίντεο)

Έσπασε τη σιωπή του! Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" μίλησε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη με αφορμή το σάλο που ξέσπασε. Όπως σας ενημερώσαμε, η Μίνα είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν πια να την απειλεί και να εκτοξεύει κατηγορίες εναντίον της, γι΄αυτό μέσα από τα social media ξεσπά. (Δείτε εδώ τι έγραψε).

Μάλιστα σήμερα με αφορμή την δήλωση του δικηγόρου του Παντελή Παντελίδη Χαράλαμπου Λυκούδη πως ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε ασφάλεια ζωής, ο δικηγόρος της Μίνας θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ο Γιάννης Κωλέττης συγκεκριμένα ανέφερε πως δεν γνωρίζουν αν υπάρχει ή όχι ασφαλιστήριο ζωής αλλά ακόμη και να υπάρχει, όπως είπε, δεν ενδιαφέρει την υπόθεση της αποζημίωσης από το τροχαίο.

Η οικογένεια Παντελίδη «αδειάζει» τη Μίνα Αρναούτη: «Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο η μάνα της μας είπε…» (Βίντεο)

Μάλιστα τόνισε πως αυτό που τους προκαλεί εντύπωση είναι το γιατί δεν έχει βγει ακόμη η πραγματογνομωσύνη της τροχαίας. "Εκείνο που μας προξενεί εντύπωση είναι η μεγάλη καθυστέρηση η οποία υπάρχει μέχρι σήμερα στο να κατατεθεί αυτή η πραγματογνωμοσύνη".

Μάλιστα μίλησε και για την κατάσταση της Μίνας σήμερα οκτώ μήνες μετά το τροχαίο. 'Περνάει έναν Γολγοθά. Προσπαθεί πέρα από τη σωματική της αποκατάσταση, την οποία παλεύει με μεγάλη δύναμη, θα πρέπει και η ψυχική της υγεία να επανέλθει στα επίπεδα που ήταν. Με τις προσβολές όμως που δέχεται αυτό επιτείνεται. Θα πρέπει αυτά να σταματήσουν".

«Με είπατε δολοφόνησα αλλά θα…» – Απίστευτο ξέσπασμα για την Μίνα Αρναούτη! Τι υποστηρίζει;

Ο δικηγόρος μάλιστα δεν δίστασε να πει πως είναι έτοιμοι, αν οι κατηγορίες εναντίον της πελάτισσας του συνεχιστούν, τότε θα αναγκαστούν να καταφύγουν στα αστικά δικαστήρια. Δείτε στο βίντεο τι αποκάλυψε.Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Η οικογένεια Παντελίδη «αδειάζει» τη Μίνα Αρναούτη: «Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο η μάνα της μας είπε…» (Βίντεο)

O δημόσιος διάλογος της Μίνας Αρναούτη με τη Φρόσω Κυριάκου: «Αφού ήπιε… πώς να τον αποτρέψω;»

Ποιος «έφαγε» τον Παντελή Παντελίδη- Σάλος με την αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη

Share