Τα extension βλεφαρίδων είναι η νέα τάση που κυριαρχεί στο χώρο της ομορφιάς!

Τα extension βλεφαρίδων είναι η νέα τάση που κυριαρχεί στο χώρο της ομορφιάς!
H Έλλη Τσανταρλιώτη, Make Up Artist, Elisabeth EyeLash Extension System Founder,« Τα extension βλεφαρίδων είναι η νέα τάση που κυριαρχεί στο χώρο της ομορφιάς!»

Τι είναι για σας το σύστημα extension βλεφαρίδων Elisabeth Lashes και τι πρέπει να προσδοκά μία γυναίκα που θέλει να ομορφύνει το πρόσωπό της;

Η νούμερο 1 αμερικάνικη μέθοδος extension βλεφαρίδων που μοναδικά ανέπτυξε η ομάδα μου και εγώ, είναι η τελευταία λέξη μόδας και ομορφιάς, η πιο μοντέρνα τάση για την ασφαλή και καινοτόμο μέθοδο εκμάθησης και τοποθέτησης βλεφαρίδων που στοχεύει στην ανάδειξη της ομορφιάς μια γυναίκας στην περιοχή των ματιών και γενικότερα στο πρόσωπό της.

Στο χώρο της αισθητικής λένε ότι είστε πρωτοπόρος στον τομέα των extension, όντως αληθεύει η φήμη σας;

Ναι, ήμουν η πρώτη που ξεκίνησε αυτή τη μέθοδο στην Ελλάδα το 2008. Έχοντας δει την έκταση που είχε πάρει αυτή η τάση στην Αμερική, θεώρησα ότι κάτι αντίστοιχο θα είχε μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα, όπως και έγινε.

Περιγράψτε μας λίγο περισσότερο αυτή τη νέα τάση και πως εσείς την «υιοθετήσατε» στην Ελλάδα.

Η συνεχής εκπαίδευσή μου στο χώρο της αισθητικής στην Αμερική και η γνωριμία μου με την κορυφαία επαγγελματία, Sophy Merszei, ιδρύτρια της Nova Lash, της μεγαλύτερης εταιρείας στο χώρο των extensions βλεφαρίδων με ενέπνευσε και με έκανε να σκεφτώ, ότι κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει στην Ελλάδα και να δημιουργήσω το δικό μου πλήρως καταρτισμένο επαγγελματικά team μαζί με το δικό μου χώρο δημιουργικής ομορφιάς. Στη συνέχεια η επαγγελματική μας συνέπεια και η φοβερή ζήτηση της μεθόδου μας, μας οδήγησε στη δημιουργία και ανάπτυξη κύκλων επιμόρφωσης και ειδικών σεμιναρίων εκπαίδευσης και κατάρτισης στο μαγικό κόσμο των Elisabeth EyeLash Extension System, προκειμένου να συναντήσουμε και να εκπαιδεύσουμε τις φίλες μας, καθώς τα σεμινάρια γίνονται σε διάφορες πόλεις κάθε 15 μέρες!

Επιπλέον, δημιουργήσαμε τα δικά μας υλικά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα standards της Ευρώπης & του ΕΟΦ.



Σε τι μπορείτε να φανείτε χρήσιμη στην εποχή της κρίσης;

Πιστεύω ακράδαντα, ότι η μέθοδος Elisabeth EyeLash Extension System μπορεί να αποτελέσει μια μόνιμη πηγή εσόδων, καθώς κανείς μπορεί να βρει, μετά από τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευσή του σε μας, δουλειά και να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο της ομορφιάς με συνεχώς μεγαλύτερη ζήτηση. Και αυτό γίνεται άμεσα, γρήγορα, οικονομικά.

Όσες γυναίκες επιθυμούν να κάνουν extension στις βλεφαρίδες τους που μπορούν να σας βρουν;

Μπορούν να μας επισκέπτονται στο ειδικό σαλόνι ομορφιάς, το μοναδικό στην εξειδικευμένη τοποθέτηση extension Elisabeth’s Point και να αποκτήσουν το υπέροχο βλέμμα που έχουν ονειρευτεί!

Σας περιμένω!
Έλλη Τσανταρλιώτη,
Make Up Artist, Elisabeth EyeLash Extension System Founder

elisabethlashes.gr

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 8023 376

Elisabeth’s Point, Ελ. Βενιζέλου και Στρ. Δαγκλή – Τ.Κ. 15121 – Πεύκη

SONY DSC SONY DSC