Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αντηλιακή φροντίδα για τη λιπαρή επιδερμίδα

omorfi-cover

'Οταν ο υδράργυρος ανεβαίνει κατακόρυφα το λιπαρό δέρμα φαίνεται να ταλαιπωρείται ακόμη περισσότερο αφού η παραγωγή σμήγματος αυξάνεται και οι αντιαισθητικές γυαλάδες γίνονται ολοένα και πιο έντονες στο πρόσωπό σου.

Έτσι, μπορεί τη λύση να δίνουν προσωρινά ειδικές συνθέσεις από make-up και πούδρες, που απορροφούν τη λιπαρότητα αφήνοντας μια ματ υφή, όμως τι γίνεται όταν χρειάζεσαι και υψηλή αντηλιακή προστασία;

Λιπαρότητα & αντηλιακή φροντίδα

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι ο ήλιος δρα ενάντια στις γυαλάδες και στα σημάδια από ακμή όμως αυτό σίγουρα δεν ισχύει. Και αυτό γιατί η ηλιακή ακτινοβολία “στεγνώνει” το σμήγμα με αποτέλεσμα το δέρμα να παράγει ακόμη περισσότερο για να προστατέψει την επιδερμίδα. Έτσι, οι κλασικές αντηλιακές κρέμες όχι απλά δεν βοηθούν αλλά φράζουν τους πόρους, χάρη στις πλούσιες ενυδατικές του συνθέσεις, με αποτέλεσμα η λιπαρότητα και οι ατέλειες να γίνονται ολοένα και πιο έντονα.

Πες αντίο στις γυαλάδες

Τώρα μπορείς να αποχαιρετήσεις την περιττή λιπαρότητα από την επιδερμίδα σου χωρίς να της στερήσεις την κατάληλλη αντηλιακή προστασία. Πως; με τις ανάλαφρες αντηλιακές κρέμες Vichy Ideal Soleil SPF30 & SPF50, που θα σου χαρίσουν υψηλή και πολύ υψηλή προστασία χωρίς ωστόσο να “φράξουν” τους πόρους στο δέρμα σου. Σημείωσε ότι η ευεργετική τους σύνθεση, απορροφά το σμήγμα προσφέροντας ένα ματ τελείωμα, ενώ χάρη στην αδιάβροχη, μη-λιπαρή φόρμουλά τους, δεν αφήνουν λευκά σημάδια στην επιδερμίδα σου.

Meta Description: Τους καλοκαιρινούς μήνες, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει το λιπαρό δέρμα χρειάζεται μεγαλύτερη περιποίηση. Μάθε τώρα περισσότερα!

Share