Βρες το σύμμαχό σου για την ευαίσθητη περιοχή!

Βρες το σύμμαχό σου για την ευαίσθητη περιοχή!
Οι ζεστές ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού, που περίμενες με ανυπομονησία, είναι ήδη εδώ...

Εάν ονειρεύεσαι λοιπόν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές και ανέμελες διακοπές χωρίς να χρειαστεί να ανησυχείς για ενοχλήσεις και τυχόν ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή, δεν θα πρέπει να αμελείς την φροντίδα της! Σε αυτό θα σε βοηθήσουν μερικές χρήσιμες συμβουλές και φυσικά τo κατάλληλo προϊόν περιποίησης της σειράς femfresh.

Tips & tricks



-Φρόντισε να αλλάζεις το βρεγμένο σου μαγιό. Και αυτό γιατί οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν ανεπιθύμητοι μύκητες. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο φροντίζεις για την υγιεινή της επίμαχης περιοχής.
-Απέφυγε να κάθεσαι κάτω στην άμμο χωρίς να χρησιμοποιείς μια πετσέτα ή μια ψάθα. Αυτό θα σε προστατέψει από πολλά βακτήρια.

-Χρησιμοποίησε εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας, που θα βρεις στην ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής femfresh, η οποία θα θωρακίσει τις άμυνες του οργανισμού σου.

Γιατί femfresh;

Γιατί πρόκειται για μια ήπια, απαλή και δερματολογικά ελεγμένη σειρά φροντίδας της ευαίσθητης περιοχής, με ισορροπημένο pH, που σέβεται τη φυσική άμυνα της επίμαχης περιοχής, χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς. Μάλιστα κάθε προϊόν της σειράς, είναι ιδανικό για κάθε ανάγκη σου προκειμένου να παραμείνεις φρέσκια και δροσερή όλη ημέρα, ακόμη και εάν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος!

Ανακάλυψε το δικό σου femfresh!



Εάν είσαι διαρκώς σε κίνηση προτίμησε τα υγρά μαντηλάκια femfresh Freshening and Soothing Cloths, τα οποία είναι ιδανικά για να τα έχεις πάντα μαζί σου! Η ευεργετική τους σύνθεση με καλέντουλα και καταπραϋντικά εκχυλίσματα μολόχας, καθαρίζει και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή, ενώ ακόμη απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Σε αυτά πρόσθεσε ότι δεν περιέχουν οινόπνευμα, σαπούνι, ενώ έχουν ισορροπημένο pH. Στην περίπτωση που θέλεις να έχεις μια συνεχή αίσθηση φρεσκάδας επίλεξε το femfresh Active Fresh Wash, το οποίο θα σου χαρίσει άμεσα δροσιά-με διάρκεια έως και12 ώρες- χάρη στη φόρμουλά του από Ginseng και αντιοξειδωτικά. Για βαθιά ενυδάτωση και φρεσκάδα όλη ημέρα χρησιμοποίησε το καταπραϋντικό femfresh Soothing Wash, με σύνθεση ενισχυμένη με εκχυλίσματα cranberry, προβιοτικά και άλλα πολύτιμα συστατικά. Τέλος, για καθημερινή χρήση μετά το ντους ιδανικό είναι το femfresh Daily Intimate Wash, το οποίο χάρη στην ευεργετική και καταπραϋντική δράση της αλόης ανακουφίζει την ευαίσθητη περιοχή και εξασφαλίζει φρεσκάδα όλο το 24ώρο!

Info: Τα προϊόντα femfresh θα τα βρεις αποκλεστικά στα καταστήματα Hondos Center.

Ακολούθησε το femfresh στο Instagram: www.instagram.com/femfreshgreece/

#femfreshgreece