Ήρθαν τα Χριστούγεννα σπίτι μου! Οι ταινίες που με ταξίδεψαν στον μαγικό κόσμο των εορτών...

Ήρθαν τα Χριστούγεννα σπίτι μου! Οι ταινίες που με ταξίδεψαν στον μαγικό κόσμο των εορτών...

Έχω ήδη φτιάξει τους κουραμπιέδες μου - ας είναι καλή η συνταγή τς μαμάς μου - εισπράττοντας θετικά (μόνο) σχόλια από τα παιδιά μου και τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου λαμπυρίζουν σε όλο το σαλόνι.

Το τζάκι είναι αναμμένο, όπως άλλωστε και το κέφι μας, και το σκηνικό γίνεται ιδανικό για ζεστές οικογενειακές στιγμές στο κλίμα των ημερών...Διαβάστε παρακάτω...

Και έτσι όπως είμαστε όλοι τυλιγμένοι με την αγαπημένη μας χριστουγεννιάτικη κουβέρτα με τους ταράνδους στον καναπέ τι καλύτερο από το να δούμε όλοι μαζί τις καλύτερες παιδικές ταινίες που προβάλει η Nova, για να ζήσουμε μαγικά Χριστούγεννα.

Βάζουμε μεταξύ μας κι ένα στοίχημα του στυλ, ποιός θα αντέξει περισσότερο χωρίς να νυστάξει, αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι κινδυνεύουμε… να το χάσουμε.

Δεν ανησυχούμε όμως γιατί μπορούμε να δούμε τις αγαπημένες μας ταινίες και μέσα από τις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, όποτε θέλουμε.

Γιατί με τόσες πρεμιέρες, όπως το φιλμ “Τα Στρουμφάκια:Tο Xαμένο Χωριό” και το “H Ταινία LEGO Batman” δεν θα θέλουμε να πάμε για ύπνο!

Στα παραπάνω πρόσθεσε και τις κλασικές αγαπημένες ταινίες όπως “Αστερίξ & Οβελίξ”, “Χάρι Πότερ”, “Οι Ευχούληδες”, “Πελαργοί”, “Η Εποχή των Παγετώνων 3: H Αυγή των Δεινοσαύρων”, “Ροβινσώνας Κρούσος” και “Η Πριγκίπισσα των Κύκνων: Αύριο Πριγκίπισσα, Σήμερα Πειρατίνα”, οπότε καταλαβαίνεις πως φέτος τα Χριστούγεννα το cocooning θα είναι... ατέλειωτο!