Για ένα υπέροχο γεύμα εγώ και το μωρό μου θέλουμε ένα νόστιμο πιάτο, την άνεσή μας και... το My time της Inglesina!

Παίζουμε με τα λούτρινα ζωάκια, κάνουμε κατασκευές με τα τουβλάκια και τρώμε παρέα - άλλωστε η ώρα του φαγητού είναι κάτι που μας διασκεδάζει αφάνταστα!

Για ένα υπέροχο γεύμα εγώ και το μωρό μου θέλουμε ένα νόστιμο πιάτο, την άνεσή μας και... το My time της Inglesina!

Με την 8 μηνών κόρη μου επιδιώκω πάντα να περνάμε τέλεια μαζί ακόμη και στα πιο απλά καθημερινά πράγματα!

Παίζουμε με τα λούτρινα ζωάκια, κάνουμε κατασκευές με τα τουβλάκια και τρώμε παρέα - άλλωστε η ώρα του φαγητού είναι κάτι που μας διασκεδάζει αφάνταστα! Αφού ετοιμάσω τα λαχταριστά μας πιάτα, εγώ κάθομαι στην αναπαυτική καρέκλα μου... και εκείνη στη δική της, την σούπερ ντιζαϊνάτη, ασφαλή καρέκλα φαγητού My Time. Διαβάστε παρακάτω..

Εννοείται πως είμαι απόλυτα ήσυχη, αφού η νέα καρέκλα φαγητού της Inglesina διαθέτει τέσσερις θέσεις ρύθμισης ύψους ώστε να την χρησιμοποιούμε για πολύ καιρό, ζώνες ασφαλείας πέντε σημείων με προστατευτικές επωμίδες και ιμάντες πλάτης για να μην έχουμε ατυχήματα και να είναι κάθε γεύμα όσο το δυνατό πιο χαλαρό και ξέγνοιαστο γίνεται!

Άσε που με την ανακλινόμενη πλάτη και το ρυθμιζόμενο υποπόδιο η μικρή μου μπορεί να ξεκουραστεί χωρίς περιττές μετακινήσεις αμέσως μετά το μαμ!

Όσο για το καθάρισμα, αυτό είναι παιχνιδάκι! Η άνετη, αφαιρούμενη μαλακή επένδυση του καθίσματος καθαρίζεται εύκολα ακόμα και με ένα υγρό πανάκι, ενώ με μία κίνηση αφαιρώ τον δίσκο σερβιρίσματος και τον τοποθετώ στο πλυντήριο πιάτων. Όσο για το χρώμα;

Εγώ επέλεξα το γλυκό Butter που ταιριάζει τέλεια με τις αποχρώσεις της κουζίνας και του σαλονιού μου, αλλά υπάρχουν και άλλα τρία υπέροχα χρώματα Sugar, Mint και Pepper ανάλογα με τα γούστα κάθε μαμάς. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο http://www.inglesina.gr/.