Εδώ μαθαίνουμε Γαλλικά διασκεδάζοντας!

Εδώ μαθαίνουμε Γαλλικά διασκεδάζοντας!

Στους φωτεινούς, χαρούμενους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Petit Paris τα παιδιά μαθαίνουν Γαλλικά από έμπειρες γαλλίδες δασκάλες εύκολα και διασκεδαστικά.

Όπως μας εξηγεί η ιδιοκτήτρια, κυρία Σαντρίν Οσκιάν “στο Petit Paris εστιάζουμε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών μέσα από το παιχνίδι. Σε αυτό το πλαίσιο προτρέπουμε τα παιδιά να εξασκηθούν στη συνεργασία, στην ομαδικότητα και στην υπευθυνότητα, ενθαρρύνουμε την επιθυμία τους για δημιουργία και θέτουμε τις βάσεις ώστε να σκέφτονται και να διδάσκονται μέσα από κάθε δραστηριότητα!”.

Το Petit Paris πρωτοπορεί στην Άνω Γλυφάδα (Ηφαίστου 43 &, Δημ. Γούναρη 227, Γλυφάδα, τηλ. 694 2646588, FacebookPetit Paris Glyfada) αφού στις αίθουσες «Le Village» και «Le Grand Balcon», τα παιδιά (και όχι μόνο) μαθαίνουν να αγαπούν τη γαλλική γλώσσα – βλέπετε κατόπιν συνεννόησης, εδώ υπάρχει η δυνατότητα εκμάθησης Γαλλικών και σε ενήλικες.

Το κατάστημα στην Άνω Γλυφάδα είναι η... βάση της κυρίας Σαντρίν Οσκιάν, ενώ εάν ενδιαφέρεστε για την προοπτική ενός franchise, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο τηλέφωνο 694 4367218.

Το Petit Paris διαθέτει 4 ακόμη καταστήματα σε: