Συναγερμός! Ανακαλείται παιδικό μαγιό που προκαλεί...

Γονείς αν το έχετε, πετάξτε το αμέσως!

Συναγερμός! Ανακαλείται παιδικό μαγιό που προκαλεί...

Συναγερμός έχει σημάνει για όλους τους γονείς, αφού ανακαλείται παιδικό μαγιό που προκαλεί τραυματισμούς!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, νέα απόσυρση παιδικού προϊόντος έγινε από την ελληνική αγορά,σύμφωνα με τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX).

Αυτή τη φορά ανακαλείται παιδικό μαγιό το οποίο, μπορεί να δημιουργήσεις σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια του παιδιού.

Μπικίνι µε μαύρο, μπλε και λευκό, καρό σχέδιο, για κορίτσια ηλικίας 6 ετών. Το πάνω μέρος του μπικίνι φέρει διακοσμητικά κρόσσια και κορδόνια, που δένονται στην πλάτη.

Συναγερμός! Ανακαλείται παιδικό μαγιό που προκαλεί...

Μάρκα: Sweet Secret

Κίνδυνος: Τραυματισμοί. Το πάνω μέρος του μπικίνι φέρει κορδόνια, που δένονται στην πλάτη. Τα κορδόνια αυτά θα μπορούσαν να παγιδευτούν κατά τη διάρκεια διαφόρων δραστηριοτήτων του παιδιού, προκαλώντας τραυματισμούς.

Το προϊόν δεν συμμορφώνεται µε το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 14682.
προϊόντος από την αγορά.

Τύπος/αριθμός μοντέλου: NX1859

Αριθμός παρτίδας/Barcode: 12703231859

Χώρα προέλευσης: Κίνα

Σύμφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανομέα στην Ελλάδα, το προϊόν έχει αποσυρθεί από τα σημεία πώλησης.

Η Γ.Γ. Βιομηχανίας συνιστά στους καταναλωτές, που το έχουν στην κατοχή τους, να πάψουν να το χρησιμοποιούν.
Δείτε το κείμενο της ανάκλησης πατώντας εδώ

Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ! Ανακαλείται επικίνδυνο παιδικό σερβίτσιο!

Συναγερμός έχει σημάνει από τον ΕΦΕΤ, αφού ανακαλείται επικίνδυνο παιδικό σερβίτσιο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση προϊόντος, στο οποίο διαπιστώθηκε μετανάστευση μελαμίνης και φορμαλδεΰδης σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν τα ανώτατα νομοθετικά επιτρεπόμενα όρια.

Πρόκειται για το παιδικό σερβίτσιο από ίνες μπαμπού 5 τεμαχίων 
(πιάτο, μπολ, ποτήρι, κουτάλι, πιρούνι), προέλευσης Κίνας, με εμπορική ονομασία «NAVA eco Bamboo Kid sets», με αριθμό παρτίδας 187.06.07.18 και αριθμό γραμμοκώδικα 5205746123685.


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε από την επιχείρηση που διακινεί το εν λόγω προϊόν την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα προϊόντος (φωτογραφία κάτωθι), το οποίο διατέθηκε στην ελληνική αγορά από τον Οκτώβριο του 2018, να μην το χρησιμοποιήσουν.

Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ!