Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γονείς προσοχή! Ανακαλούνται μωρομάντηλα! Σοβαρός κίνδυνος!

Σας αφορά!

Γονείς προσοχή! Ανακαλούνται μωρομάντηλα! Σοβαρός κίνδυνος!
ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙ 25.01.2020 18:06

Γονείς δώστε προσοχή καθώς ανακαλούνται μωρομάντηλα! Σοβαρός κίνδυνος για τα μικρά σας με μολύνσεις! Τι ανακοινώθηκε;

Το ενημερωτικό δελτίο της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας ανακάλεσε μωρομάντηλα, για τα οποία υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και αποσύρονται από την αγορά. Δείτε ποια γνωστά μωρομάντηλα ανακαλούνται.

Μάρκα: Lula Baby

Όνοµα: Wet Cleansing wipes with Aloe Vera, 72 pcs


Τύπος/αριθµός µοντέλου: art nr. LULA-8215, lot: 372/18/02, exp: 16.04.2020

Αριθµός παρτίδας/Barcode: 5903936018215

Μικροβιολογικός κίνδυνος. Το προϊόν περιέχει Staphylococcus aureus.
Αυτό συνιστά κίνδυνο µόλυνσης, ιδιαίτερα για το δέρµα που έχει υποστεί βλάβη.
Το προϊόν δεν συµµορφώνεται µε τον Κανονισµό για τα καλλυντικά.

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης πατώντας εδώ

Συναγερμός από τον ΕΟΦ για ακόμη μια φορά σήμανε μιας και ανακαλούνται και επώνυμα καλλυντικά και πασίγνωστα σαμπουάν!

Γονείς προσοχή! Ανακαλούνται κορυφαία παιδικά καθίσματα!

Μεγάλη προσοχή σε όλους τους γονείς! Ποια παιδικά καθίσματα ανακαλούνται;


Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ORCHESTRA HELLAS Α.Ε., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης καθισµάτων booster της εταιρείας PREMAMAN µοντέλα BLUE CHAIR RISER PREU2V και BLACK CHAIR RISER PREU2U (όλες οι παρτίδες). Διαβάστε παρακάτω....Κατά τη διάρκεια εργαστηριακής δοκιµής, που συνίσταται στην εφαρµογή µιας δύναµης 150Ν για 1 λεπτό σε µια κατεύθυνση σε γωνία 45° προς την κατεύθυνση κατά τη διάρκεια της κανονικής χρήσης, οι ραφές στην περιοχή του καβάλου βρέθηκαν να σπάνε. Λόγω αυτού, το παιδί µπορεί να γλιστρήσει κάτω από τη ζώνη ασφαλείας, γεγονός που µπορεί να οδηγήσει στην παγίδευση του κεφαλιού. Μέχρι αυτή την στιγµή δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχηµα, το οποίο να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Τα παιδικά καθίσματα που ανακαλούν τα Orchestra

Τι πρέπει να κάνετε αν το έχετε αγοράσει


Η εταιρεία ORCHESTRA HELLAS Α.Ε. έχει αποσύρει από τα σηµεία πώλησης τα εναποµείναντα τεµάχια και παρακαλεί τους καταναλωτές να σταµατήσουν άµεσα τη χρήση των συγκεκριµένων προϊόντων και να τα επιστρέψουν στο κατάστηµα αγοράς, προκειµένου να τους επιστραφεί το αντίτιµο αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Λ. Θηβών 279 – Αιγάλεω τηλ.210 9836834 µε το τµήµα εξυπηρέτησης πελατών ή στο email: info@orchestrahellas.gr.

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης πατώντας εδώ

ΕΟΦ - έκτακτο: Ανακοίνωση για την ανάκληση του Ponstan! Τι ισχύει;

Την ανάκληση όλων των παρτίδων του πόσιμου εναιωρήματος (σιρόπι) Ponstan 50 mg/5 ml (Αρ. Άδειας Κυκλοφορίας 60079/22-9-08) που βρίσκονται επί του παρόντος στην αγορά, ανακοίνωσε και επίσημα ο ΕΟΦ. H είδηση είχε κυκλοφορήσει από χτες!

Η ανάκληση για το σιρόπι Ponstan αποφασίστηκε λόγω δυνητικής υπέρβασης των νέων επιτρεπτών ορίων ημερήσιας έκθεσης (PDE) σε στοιχειακές προσμίξεις μολύβδου και λιθίου, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία ICH Q3D, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας, με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση της κατασκευάστριας εταιρείας, αναφέρει ο ΕΟΦ. « Η εταιρεία Pfizer ΕΛΛΑΣ A.E., ως κάτοχος άδειας κυκλοφορίας του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΟΦ.

Δείτε όλη την απόφαση για την ανάκληση του Ponstan

ΕΟΦ - έκτακτο: Ανακοίνωση για την ανάκληση του Ponstan! Τι ισχύει;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής

Κόκκινος συναγερμός από τον ΕΟΦ: Ακατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για γονείς και παιδιά στο Youweekly.gr

Share