Η ΣΥΛΛΟΓΗ SWIMWEAR ΤΗΣ DPAM ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Η ΣΥΛΛΟΓΗ SWIMWEAR ΤΗΣ DPAM ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων έφτασε! Και εμείς ανυπομονούμε να απολαύσουμε τον φωτεινό ήλιο και τα παιχνίδια στην άμμο. Η αναζήτηση του απαραίτητου ρουχισμού για την παραλία είναι ίσως τα αγαπημένα μας ψώνια μέσα στο έτος, θέλοντας να συνδυάσουμε άνεση και στυλ.

Η DPAM και φέτος παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα σε προϊόντα Swimwear, με υπέροχα σχέδια και χρώματα και πάντα με τη μοναδική ποιότητα της DPAM!

Για τα κοριτσάκια μας, που θέλουν να ξεχωρίζουν και στην παραλία, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε μπικίνι, μονοκίνι και ολόσωμα με εντυπωσιακά μοτίβο και λεπτομέρειες όπως βολάν και πούλιες. Και τα αγοράκια, βέβαια, δεν θα μείνουν παραπονεμένα αφού έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε βερμούδες, σλιπ και μποξεράκια με cool σχέδια. Για τα βρέφη θα βρείτε ολόσωμα μαγιό, ώστε να παραμείνει προστατευμένο το ευαίσθητο δερματάκι τους.

DPAM παιδικά μαγιό

Για μια ολοκληρωμένη πρόταση παραλίας, στη συλλογή θα βρείτε απαραίτητα αξεσουάρ όπως πετσέτες, μπουρνούζια, πόντσο και καπέλα αλλά και τα κατάλληλα παπούτσια για την παραλία και την πισίνα. Η ποικιλιά σε σαγιονάρες, σανδάλια και πέδιλα είναι μεγάλη και θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς fashionistas!

Νέα προσθήκη στην γκάμα της DPAM είναι τα ειδικά αντιολησθητικά παπούτσια Slipstops, με καινοτόμο σχεδιασμό, ιδανικά για να μην γλιστράει το παιδί γύρω από την πισίνα ή να μην καίγονται τα πατουσάκια του στην καυτή άμμο.

Και επειδή η προστασία των παιδιών είναι η Νο1 προτεραιότητα της DPAM, από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μαγιό με UV προστασία. Ανακαλύψτε μπλούζες, βερμούδες και καπέλα με αντιηλιακή προστασία για να μπορεί το μωράκι σας να παίζει με τα κουβαδάκια του στην παραλία χωρίς το φόβο εγκαύματος στο ευαίσθητο δερματάκι του. Ανακαλύψτε τη ολοκληρωμένη συλλογή Swimwear στα καταστήματα DPAM και στο dpam.gr!

Νέος online κατάλογος με όλη τη συλλογή Swimwear

SWIMWEAR  νέα συλλογή Dpam

Για να είστε προετοιμασμένοι πριν επισκεφθείτε το κατάστημα ή το dpam.gr, μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένη όλη τη Swimwear συλλογή στο νέο ηλεκτρονικό κατάλογο της εταιρείας. Ένας πληρέστατος οδηγός με τα must-have της παραλίας από μαγιό και αξεσουάρ παραλίας μέχρι το πιο μοντέρνο σανδάλι. Θα γίνει η Βίβλος σας για το φετινό καλοκαίρι! Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο εδώ.

Για online παραγγελίες επισκεφθείτε το www.dpam.gr.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο (+30) 210 6090822, Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-18.00 και Σάββατο 09.00-17.00.

Για να ξεφυλλίσετε τον ηλεκτρονικό κατάλογο μπείτε εδώ https://bit.ly/3h4eUC2 .