Έξυπνες λύσεις για μία σωστή παιδική στοματική φροντίδα!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξυπνες λύσεις για μία σωστή παιδική στοματική φροντίδα!

Ανησυχείς ότι ο μικρός σου θησαυρός έχει αποκτήσει κάποιες “κακές” συνήθειες στοματικής φροντίδας; Όχι πια, γιατί ποτέ δεν είναι αργά ή και νωρίς για να τον οδηγήσεις στη σωστή κατεύθυνση κάνοντας τη διαδικασία της στοματικής υγιεινής εύκολη, γρήγορη και διασκεδαστική!

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι ακολουθώντας ευλαβικά μια καθημερινή στοματική φροντίδα θα ωφελήσει σημαντικά τα δόντια και τα ούλα του. Και τι καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό ξεκινώντας από το σωστό βούρτσισμα.

gum οδοντόβουρτσες sunstar

Στη σειρά GUM® Junior θα βρεις μια παιχνιδιάρικη φωτιζόμενη οδοντόβουρτσα- με αποτυπωμένα “τερατάκια” στη συσκευασία της- που θα βοηθήσει το μικρό σου ήρωα να απαλλαγεί από τα κακά τερατάκια του στόματος κάνοντας το βούρτσισμα μια διασκεδαστική διαδικασία! Η οδοντόβουρτσα Light Up είναι ειδικά σχεδιασμένη να ενθαρρύνει τα παιδιά να βουρτσίζουν τα δόντια τους περισσότερο, καθώς αναβοσβήνει για 1’! Εκτός όμως από αυτή τη διασκεδαστική οδοντόβουρτσα στη σειρά θα βρεις μια παιδική οδοντόπαστα Junior 7+ για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω και ένα στοματικό διάλυμα για παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω, που προσφέρει επιπλέον προστασία κατά τη περίοδο που τα νέα μόνιμα δόντια τους μεγαλώνουν.

Μάλιστα για να το διαπιστώσεις και μόνη σου τα οφέλη της σειράς το YOU Weekly.GR και η GUM κάνει δώρο σε 3 τυχερούς από ένα ολοκληρωμένο set παιδικής στοματικής φροντίδας GUM, που περιλαμβάνει την οδοντόβουρτσα Light-up, την παιδική οδοντόπαστα Junior 7+ και το στοματικό διάλυμα για παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω.

gum οδοντόβουρτσες

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1. Follow τα @sunstargumgreece και @youweekly.gr στο instagram
2. Comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σου.

Η τυχερή θα ανακοινωθεί από τα σχόλια του post στις 15/10!!

Καλή επιτυχία

Οι νικητές είναι:

elisavet.x.papadopoulou
sofia_provata_
argyroulicious