Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.paradis.gr είναι Live!

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.paradis.gr είναι Live!
ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙ 19.11.2020 05:49
Από Youweekly Team

Προσδεθείτε και απολαύστε τη νέα εμπειρία που δημιούργησε η εταιρεία Paradis για τους φίλους, γονείς και πελάτες της. Πρόκειται για το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Παιδικής και Βρεφικής Μόδας, www.paradis.gr που ήρθε για να εξυπηρετήσει όλους εσάς, σε όποιο μέρος στην Ελλάδα και αν βρίσκεστε.

Η εταιρεία «Paradis», απαριθμώντας 20 χρόνια από την ίδρυσή της, συνεχίζει έως σήμερα να εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών με συνέπεια και πρωτοπορία μέσα από τα 3 καταστήματά της (Πατησιών, Νέα Ερυθραία και Κολωνάκι) και πλέον μέσω και του νέου της e-shop.

Με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση και ευκολία στο online shopping και όραμα την ανάδειξη της μοναδικότητας του κάθε παιδιού, το e-shop σας καλεί να ανακαλύψετε παιδικά και βρεφικά ρούχα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν την άνεση με την υψηλή αισθητική και τις προσιτές τιμές.

Επιλογές και ποικιλία για κάθε περίσταση - από καλό ντύσιμο μέχρι casual καθημερινές εμφανίσεις - και κάθε ηλικία από 0 έως 16 ετών, φημισμένα ευρωπαϊκά brands (Agatha Ruiz de la Prada, Boboli, Catimini, iDO, DK), προτεινόμενα σετ και προτάσεις μόδας (Shop the Look) είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που θα συναντήσετε στο www.paradis.gr.

Πλοηγηθείτε, ανακαλύψτε το στυλ που σας ταιριάζει και γνωρίστε την παιδική μόδα και πάλι από την
αρχή στο www.paradis.gr.

Share