Απίθανα προϊόντα για μωρά, παιδιά και όλη την οικογένεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίθανα προϊόντα για μωρά, παιδιά και όλη την οικογένεια

«Στο αγαπημένο μας online family concept store Mini Fee®, πίσω από το οποίο βρίσκεται η Φαίη, αρχιτέκτονας και μαμά 2 παιδιών, θα βρείτε προιόντα για μωρά,παιδιά και όλη την οικογένεια!Όλα όσα επιθυμείτε για τις γιορτές (και όχι μόνο!).»

«Χριστουγεννιάτικα δώρα,ξύλινα παιχνίδια, βρεφικά είδη, πολύχρωμα βιβλία, προϊόντα περιποίησης, ρούχα και αξεσουάρ αλλά και κουκλίστικα διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο, προτείνει το «μαγικό» e-shop Mini Fee®, ένα personalised family concept store με οικολογικά, βιώσιμα και από 100% φυσικά υλικά, προιόντα από όλο τον κόσμο. Εδώ βρίσκουμε αποκλειστικά bestseller κομμάτια, όπως το ξύλινο σετ μακιγιάζ της Astrup αλλά και τα μεγάλα ή μικρά καλάθια αποθήκευσης σε σχήμα «αχλάδι» από τη FermLiving. Ανάρπαστες γίνονται από την Jox και οι μεταλλικές βαλιτσούλες αποθήκευσης καθώς και το ξύλινο ρετρό τηλέφωνο Kiko+GG*! Σε αποκλειστικότητα θα βρείτε και τους ξύλινους χειροποίητους κρίκους γυμναστικής Lillagunga, ένα μοναδικό δώρο Χριστουγέννων! Δε μπορούμε να μην αναφέρουμε τo οικολογικό σετ καλαμάκια σιλικόνης και καλαμάκια to-go από τη WeMightBeTiny! Αυτό που θα λατρέψετε και ξεχωρίσαμε για τα βρεφάκια σας, είναι τα υπέροχα χειροποίητα κλιπ πιπίλας με όνομα της Mini Fee®!

Εάν ψάχνεις έξυπνες ιδέες για δώρα ή απλά χρηστικά αντικείμενα που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα σου στη διακόσμηση και οργάνωση, τότε μπες στο www.minifee-shop.com!»

Mini Fee® I Ζηργάνου 16, Καλαμαριά, 55134, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 384350

www.minifee-shop.com

E–mail: info@minifee-shop.com

IG: @minifee.shop FB: @minifeeshop»