Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Μοναδικές προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά, από την As Company!

Μοναδικές προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά, από την As Company!
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 01.12.2021 07:00

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που όλα τα παιδιά ονειρεύονται τα δώρα τους και περιμένουν από τον Άγιο Βασίλη να τους φέρει τα αγαπημένα τους, αυτά που έχουν σημειώσει στα γράμματά τους προς τον πιο δημοφιλή άγιο του χρόνου! Η AS Company είναι φέτος ο... δικός σας Άγιος Βασίλης, που θα ζωγραφίσει στα πρόσωπα των μικρών μας φίλων το πιο πλατύ τους χαμόγελο, αφού η ποικιλία από χριστουγεννιάτικα παιχνίδια είναι πιο μεγάλη από ποτέ – και μάλιστα με τα πιο δημοφιλή ανάμεσα στα παιδιά!

Εκπαιδευτικη σειρά

Εκπαιδευτικη σειρά μαθαίνω και δημιουργώ

Η σειρά Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι παιχνίδια απόλυτα ασφαλή, δημιουργικά και εκπαιδευτικά και υπόσχονται να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγήσουν και φυσικά να προσφέρουν ώρες χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Κάντε μια αρχή με τα μοναδικά και αγαπημένα Κλαψουλίνια και δώστε στα κορίτσια την ευκαιρία να νιώσουν για λίγο... μαμάδες φροντίζοντάς τα! Φυσικά την τιμητική της έχει η Πία το Κλαψουλίνι, που φτιάχνει φρουτένιες λιχουδιές μέσα στο Νόστιμο Εργοστάσιο, αλλά και η Κόαλι και το απίθανο τροχόσπιτό της, που θα παρακινήσει τα παιδιά να μαγειρέψουν μαζί της, να την πάνε βόλτα με το ποδήλατο ή να την βάλουν για ύπνο!

Κλαψουλίνια κούκλες

το τροχόσπιτο της κοαλι

το νόστιμο εργοστάσιο της πια

Η σειρά Music Star θα ενεργοποιήσει τα μουσικά ταλέντα των παιδιών και θα τα διασκεδάσει χωρίς τέλος με τραγούδια ακαπέλα που θα αναδείξουν τη φωνή τους.

παιχνίδι καραόκε

Για τους λάτρεις της οδηγικής περιπέτειας, τα Τηλεκατευθυνόμενα Εxost tornado & xmoke αλλά και το ρομπότ Robo Kombat είναι έτοιμα να χαρίσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης μέσα από εντυπωσιακές μανούβρες και προκλήσεις!

τηλεκατευθυνόμενα exost tornado

Για περισσότερα επισκεφθείτε:

www.ascompany.gr

Facebook: ascompany.gr

Instagram: as_toys

Youtube: ascompany

Share