H Pierre Fabre Hellas στηρίζει ενεργά το Κέντρο Βρεφών Μητέρα

H Pierre Fabre Hellas στηρίζει ενεργά το Κέντρο Βρεφών Μητέρα

Η Pierre Fabre Ηellas λειτουργώντας ως οντότητα άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο και λαμβάνοντας ανέκαθεν υπόψιν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, προέβη σε μια σημαντική ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Με μεγάλη μας χαρά και συγκίνηση επισκεφθήκαμε στις 17 και 19 Δεκεμβρίου το Κέντρο Βρεφών Μητέρα και σταθήκαμε αρωγοί στις μητέρες και τα παιδιά που φιλοξενούνται στη συγκεκριμένη δομή.Η δράση μας ήταν η ακόλουθη:

Στις 17 Δεκεμβρίου 2022 έλαβε χώρα Δωρεάν Δερματολογική εξέταση των παιδιών από τον κύριο Κυριάκο Βολανάκη, Δερματολόγος – Αφροδιοσιολόγος, Διευθυντής Kλινικής Μητέρα με εξειδίκευση στην Παιδοδερματολογία και τον κύριο Θεοδόσιο Αλέστα, Δερματολόγος – Αφροδιοσιολόγος .

Παράλληλα , η εταιρία μας δώρισε προϊόντα των μαρκών Avène, Κlorane, Aderma και Oral care, για την καθημερινή υγιεινή και φροντίδα του δέρματος αλλά και την στοματική φροντίδα των παιδιών καθώς και πιο εξειδικευμένα προϊόντα για δερματικές παθήσεις μετά την εξέταση των παιδιών από τους εθελοντές δερματολόγους.

κέντρο βρεφών Μητέρα

Τέλος η δράση μας περιλάμβανε την προσφορά τροφίμων, παιχνιδιών, γραφικής ύλης, φαρμακευτικού και εκπαιδευτικού υλικού καθώς και ρουχισμού. Με μεγάλο ενθουσιασμό και καθολική συμμετοχή, οι εργαζόμενοι της Pierre Fabre Hellas διάλεξαν με αγάπη και προσοχή τα είδη, τόσο με την εταιρική χορηγία όσο και με εθελοντικές συνεισφορές. Όλα τα είδη παραδόθηκαν στο Ίδρυμα την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου από μια ομάδα εργαζομένων και μαζί με τον Αϊ- Βασίλη πρόσφερε τα δώρα στους μικρούς μας φίλους.

Όλη η ομάδα της Pierre Fabre που επισκέφτηκε το Ίδρυμα αντίκρυσε έναν πολύ καθαρό και οργανωμένο χώρο, ένα προσωπικό αφοσιωμένο στο έργο του, σε έναν καταπράσινο χώρο με πέτρινα σπιτάκια που αποτελούν δομές για κάθε ηλικιακή ομάδα παιδιών που φιλοξενούν.

Σε μια εποχή που κλυδωνίζονται θεσμοί και αξίες, αξίζει να αναδεικνύουμε και να στηρίζουμε το καλό που υπάρχει, σε ανθρώπους, εργαζομένους, θεσμούς και Ιδρύματα!

κέντρο βρεφών Μητέρα

Εξάλλου αυτό κάνει ο Όμιλος Pierre Fabre εμπνευσμένος από τον ιδρυτή μας, τον Pierre Fabre ο οποίος ίδρυσε το ομώνυμο ίδρυμα το 1999 που δραστηριοποιείται ενεργά και ουσιαστικά σε όλο τον κόσμο με σκοπό τη βοήθεια όσων έχουν ανάγκη ιατρικής ή φαρμακευτικής περίθαλψης και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους.

Κατά συνέπεια η προσφορά μας στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα , που φιλοξενεί παιδιά από 0 έως 7 ετών έχοντας ως μέλημα από το 1953 την προστασία κάθε παιδιού που στερείται ομαλού οικογενειακού περιβάλλοντος, συνάδει πλήρως με τις αρχές και το DNA του ομίλου μας.

Η προσφορά μας δεν σταματά εδώ καθώς θα σταθούμε δίπλα στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα και το 2023 με προσφορά σε ετήσια βάση.