Κι όμως! Η απιστία σώζει τον γάμο!

Κι όμως! Η απιστία σώζει τον γάμο!
Ο ανατρεπτικός τρόπος για να αποφύγει ένα ζευγάρι το διαζύγιο!

Ζευγάρια που είναι ξαναπαντρεμένα (δεύτεροι γάμοι) στρέφονται στην απιστία για να αποφύγουν το διαζύγιο, σύμφωνα με την νέα έρευνα της ιστοσελίδας της απιστίας AshleyMadison.

Πολλά ζευγάρια, πλέον, όπως διαβάζουμε στο patrasevents, για να αποφύγουν ένα περιττό και ψυχοφθόρο διαζύγιο επιλέγουν να απατήσουν τους συντρόφους τους, προκειμένου να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα του πάθους μέσα στον γάμο τους.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα σε 11.362 μέλη της παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδας που ειδικεύεται στην απιστία, AshleyMadison.com, όσον αφορά ζευγάρια που βρίσκονται σε 2ο γάμο, το 54% των ανδρών και το 48% των γυναικών πιστεύουν ότι μια πικάντικη παράνομη σχέση τούς βοηθά να διατηρήσουν μια επιτυχημένη σχέση με τον σύντροφό τους.

Είναι ενδιαφέρον το ότι το 76% των ανδρών και το 84% των γυναικών που ήταν πιστοί κατά τον πρώτο γάμο τους αισθάνονται ότι αυτό ήταν εν μέρει ο λόγος που ο γάμος τους απέτυχε.

Η έρευνα των 11.362 μελών (ανδρών και γυναικών) που χρησιμοποιούν το site της AshleyMadison.com έδειξε κατά πόσο ή όχι τα μέλη της επέλεξαν να έχουν μια εξωσυζυγική σχέση ως έναν τρόπο για να διατηρήσουν το πάθος και την όρεξη στον γάμο τους. Να αποφύγουν την ανία και την καθημερινότητα.