Μήπως πρέπει να χωρίσεις; Αυτά είναι τα σημάδια που σου χτυπάνε το καμπανάκι!

Μήπως πρέπει να χωρίσεις; Αυτά είναι τα σημάδια που σου χτυπάνε το καμπανάκι!
Είσαι σε σχέση με τον Βαγγελάκο και αισθάνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά! Έχεις δει τα σημάδια, αλλά δεν είσαι ακόμα σίγουρη πως πρέπει να χωρίσεις. Μετά από έρευνα καταλήξαμε στα παρακάτω σημάδια, που σου κρούουν το καμπανάκι ότι ήρθε η στιγμή να ετοιμάσεις το βαλιτσάκι σου και να φύγεις χιλιόμετρα μακριά από αυτή τη σχέση.

Βία
Αν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε γιατί πρέπει να χωρίσεις, όταν υπάρχει οποιαδήποτε μορφή βίας στη σχέση σου, τότε έχεις πρόβλημα. Αν ο καλός σου ή η καλή σου ασκεί οποιαδήποτε μορφή βίας πάνω σου, χώρισέ τον μεγαλοπρεπώς και μην σκεφτείς να γυρίσεις πίσω!

Τρίτο πρόσωπο
Σε απάτησε. Μένεις ή φεύγεις; Εδώ διχαστήκαμε αρκετά. Οι μισοί έλεγαν ότι πρέπει να τον συγχωρέσεις και να μείνεις στη σχέση, ενώ οι άλλοι μισοί ήταν κάθετοι «Χώρισε!». Αυτό που έχουμε να πούμε όλοι ομόφωνα, είναι ότι αν έκανε κάτι με κάποια άλλη μία φορά, θα σου την ξανακάνει. Τώρα αν θέλεις να μείνεις και να γίνεις ο Ρούντολφ το ελαφάκι (που δεν είναι και επίκαιρος…) μείνε.

Αν τώρα τον απάτησες εσύ, πρέπει να σκεφτείς γιατί το έκανες! Σίγουρα δεν έκανες κάτι, με κάποιον άλλο, γιατί περνάς καλά με τον σύντροφο σου ή γιατί είσαι ολοκληρωμένη συναισθηματικά. Κάτι έψαχνες. Άρα γιατί να ταλαιπωρείς και εκείνον και εσένα;

Τσακωμοί
Αν το τελευταίο καιρό ακούς πιο συχνά τις ψηλές νότες της φωνής του αλλά και της δικής σου, παρά τις κανονικές, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά. Αν δεν μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπο σου και χρειάζεται να τσακωθείς για να βγάλεις άκρη, άστο, φύγε, ψάξε τον επόμενο που θα μπορείς να είσαι ψύχραιμη μαζί του και δεν θα σε εκνευρίζει όλη την ώρα!

Δεν είσαι ο εαυτό σου
Αν χρειάζεται να αλλάξεις τον εαυτό σου, να ξεχάσεις αγαπημένες σου συνήθειες, να διαφοροποιήσεις τον τρόπο που μιλάς και γενικά αν πιστεύεις ότι όσο είσαι μαζί του προσποιείσαι πως είσαι κάποια άλλη, τότε μάλλον αυτός δεν είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα ήθελες να είσαι! Όσο όμορφος, έξυπνος και χιουμορίστας και να είναι, αν δεν μπορεί να δει τον αληθινό σου εαυτό και να τον εκτιμήσει, δεν υπάρχει λόγος να είσαι μαζί του!

Σεξ
Εδώ έχουμε διάφορους λόγους που σου βροντοφωνάζουν ότι πρέπει να χωρίσεις και σχετίζονται με το σεξ. Αρχικά το κακό σεξ. Αν δεν έχεις χημεία με τον άλλον άνθρωπο και δεν μπορεί να σε ικανοποιήσει στο κρεβάτι, τότε μην το παλεύεις, δύσκολα θα αλλάξει αυτή η κατάσταση και ακόμα πιο δύσκολα θα ευχαριστηθείς εσύ! Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αποφεύγει να κάνει σεξ μαζί σου (ή αποφεύγεις εσύ το σεξ μαζί του). Όταν το συναίσθημα του έρωτα σε κατακλύζει, το μόνο που θέλεις είναι να είσαι συνέχεια αγκαλιά (και όχι μόνο) με τον άνθρωπό σου. Αν τον αποφεύγεις, μάλλον σου έχει περάσει ο έρωτας και το πάθος.

Χωροχρόνος
Αν ζητάς ή ζητάει περισσότερο χρόνο και χώρο μάλλον δεν είναι και πολύ σίγουρος για το ότι θέλει να είναι μαζί σου. Αν πνίγεται από την παρουσία σου, τότε βοήθησέ τον με το να τον απαλλάξεις τελείως από αυτή. Όταν θέλεις να είσαι σε μία σχέση, δεν νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από τον σύντροφό σου! ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν μιλάμε για την περίπτωση που θέλει να πιει ένα ποτό μία στο τόσο με τους κολλητούς του!

Δείτε ακόμη: Υποψιάζεσαι οτι σε απατάει; Τι να μην κάνεις σε καμία περίπτωση!

Δείτε ακόμη: Mυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο – Πώς η σχέση θα αντέξει την φθορά του χρόνου;

Δείτε ακόμη: Χωρίσατε και «σύντομα» προχώρησε παρακάτω στην επόμενη; Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό;