Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οι 10 χειρότεροι τρόποι που μπορεί να σε χωρίσει! Το 2ο μην σου τύχει ...

Οι 10 χειρότεροι τρόποι που μπορεί να σε χωρίσει! Το 2ο μην σου τύχει ...
Σχέσεις 24.10.2016 13:56

Breakup ~> Μια κατάσταση χίλιοι τρόποι για να το κάνεις! Εμείς σου βρήκαμε τους χειρότερους! Άραγε έχεις δοκιμάσει κάποιον από αυτούς; Εμείς πάντως ναι! Τελικά διαπιστώσαμε πως είναι καλύτερα να χωρίζεις με τον κλασσικό κλισέ τρόπο.."Δεν φταις εσύ..φταίω εγώ! Είσαι απλά πολύ καλός για μένα."

Ωστόσο όμως όλα αυτά τα σκηνικά είναι τουλάχιστον αστεία!

Με post
"Συγνώμη, δεν μπορώ..μην με μισείς." Σου θυμίζει κάτι; Θα σου φρεσκάρω επί τόπου τη μνήμη. Ήταν το post με το οποίο χώρισε ο Burger τη Carrie σε ένα επεισόδιο στο Sex And The City.Tragic;

Μέσω Instagram
Nομίζω πως πρέπει να χωρίσουμε#breakup#...και ανάρτηση φωτογραφία που ήταν μαζί σου αλλά μάντεψε..εσύ είσαι κομμένη. Το πήρες το μήνυμα;

Με μήνυμα
Είναι λογικό να μην μπορείς να πεις στον άλλο face to face ότι θέλεις να τον χωρίσεις. Γι΄αυτό και προτιμάς τον εύκολο τρόπο! Μέσα από ένα μήνυμα τελειώνεις μια και έξω!Επίσης έχε στο νου σου την εφαρμογή auto-correct που μπορεί (αποδεδειγμένα) να κάνει μεγαλύτερη ζημιά από τι αν το έλεγες από κοντά!

Στην τηλεόραση
Θυμάσαι κάτι "κοινωνικές" τύπου εκπομπές που υπήρχαν παλαιότερα στην τηλεόραση όπου τα ξεκατινιάσματα και τα μαλλιοτραβήγματα έδιναν και έπαιρναν; Επίκεντρο είχαν πάντα χωρισμούς και απιστίες! Το σκέφτεσαι να σε χώριζαν με τέτοιο τρόπο; Τουλάχιστον μίζερο και pathetic!

Mε status στο facebook
Χαζεύεις στο facebook ώσπου ξαφνικά πέφτεις από το ροζ συννεφάκι σου όταν βλέπεις την ανανεωμένη κατάσταση του υποτιθέμενου αγοριού σου που ειδοποιεί τα υποψήφια κορίτσια ότι...is now single!

Σε ένα αθλητικό γεγονός
Δεν θέλεις να ζήσεις μελοδραματικές σκηνές. Θέλεις να τελειώνεις με συνοπτικές διαδικασίες. Τι κάνεις; Επιλέγεις δημόσια να τον χωρίσεις! Κλείνεις εισιτήρια για να δείτε την αγαπημένη του ομάδα και καταλήγεις να τον χωρίσεις με τον πιο ύπουλο τρόπο! Εεε αναμφίβολα το μέρος είναι κατάλληλο μόνο για πρόταση γάμου!

Τον κερατώνεις
Ξέρω τι σκέφτηκες ύπουλο πλασματάκι! Θέλεις να τον κάνεις να σε χωρίσει αυτός και να είναι αμετάκλητο! Και η δικαιολογία σου θα είναι απλή και περιεκτική ~> σου τελείωσε και ερωτεύτηκες άλλον...!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H&M: 10 συναρπαστικά casual φορέματα για την φετινή σεζόν από 9,99 μέχρι 19,99! Θα λείπουν από την ντουλάπα σου;

Μελαχρινή ή ξανθιά; Ξεχάστε το! Αυτό είναι το καινούργιο χρώμα που θα επικρατήσει στα μαλλιά την φετινή σεζόν

Μήπως ο καφές σου είναι πολύ πικρός; Άλλαξε το χρώμα της κούπας!

Share