Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνεις αφού χωρίσεις!

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνεις αφού χωρίσεις!
Σχέσεις 16.11.2016 12:12

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ο χωρισμός είναι επώδυνη κατάσταση, αλλά ευτυχώς η λύπη του περνά! Αν και εσύ δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις την προηγούμενη σχέση σου, τότε ένα είναι εκείνο που πρέπει να κάνεις για να βοηθήσεις τον εαυτό σου!

Πρέπει να σβήσεις τον πρώην σύντροφό σου από τα social media! Δεν θα είστε πια φίλοι, δε θα τον ακολουθείς, δε θα βλέπεις τι κάνει με ποιους και πότε!

Θα είναι δύσκολο, αλλά έτσι πρέπει να γίνει! Σίγουρα θα θελήσεις να τσεκάρεις τι κάνει, ποιες φωτογραφίες ανέβασε, πού πήγε και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Κάθε αρχή και δύσκολη, όμως, και σε λίγο χρονικό διάστημα θα νιώσεις πολύ καλύτερα! Ο μόνος τρόπος για να προχωρήσεις είναι να διώξεις ό,τι μπορεί να σου τον θυμίζει, δηλαδή Facebook, Instagram και τα συναφή!

Δεν γίνεσαι κακιά, απλώς είσαι ρεαλίστρια! Το άτομο αυτό δεν αποτελεί μέρος της ζωής σου πια και αν η σχέση σας έχει τελειώσει οριστικά καλό είναι να κάνει το ίδιο και στο Facebook! Όσο και αν σου φαίνεται ακατόρθωτο τώρα, αργότερα θα θαυμάζεις τον εαυτό σου για την αυτοσυγκράτησή σου και την δύναμη που έδειξες! Άσε που θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν τον έχεις σκεφτεί για καιρό. Και αυτό επειδή δεν ήσουν αναγκασμένη να το κάνεις! Ούτε check-ins, ούτε status updates ήταν εκεί για να στον θυμίζουν! Μπράβο σου!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ξεχάστε ότι ξέρατε! Τα πρωτοποριακά σχέδια στα καλσόν της Calzedonia ήρθαν και θα κάνουν την διαφορά!

Crimped hair: Δείτε πως θα πετύχετε το πιο hot χτένισμα του χειμώνα!

Απίστευτα chocolate smoothies που σου δίνουν ενέργεια! Δες τη συνταγή!

Share