7 άντρες αποκαλύπτουν τι τους κάνει να τρελαίνονται για την σύντροφό τους!

7 άντρες αποκαλύπτουν τι τους κάνει να τρελαίνονται για την σύντροφό τους!
Όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση για καιρό η εμφάνιση δεν παίζει πια μεγάλο ρόλο στο τι σε κρατά σε αυτή. Παρακάτω θα διαβάσετε τι θεωρούν 7 άντρες ελκυστικό στις συντρόφους τους, ακόμα και αν έχουν αποκτήσει παιδιά μαζί τους!

Το womenshealthmag.com συγκέντρωσε αυτές τις μαρτυρίες και εσείς ετοιμαστείτε να λιώσετε!

«H γυναίκα μου είναι ξεκαρδιστική! Δεν υπάρχει μέρα που να μην με κάνει να γελάσω μέχρι να σκάσω. Και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ, ειδικά τις μέρες που τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά». Marcus R.
«Η σύντροφός μου είναι φιλόδοξη. Δουλεύει πολλές ώρες, επειδή θέλει να τα καταφέρει. Θέλει να είναι η πρώτη στον τομέα της και νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά ελκυστικό, αν σκεφτεί κανείς πως κάπως έτσι λειτουγώ και εγώ», Matt D.in_love1«Είναι περιπετειώδης. Δεν υπάρχει κάτι που να μην δοκιμάσει και να παρασύρει και εμένα σε αυτό! Έχω κάνει πράγματα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω μαζί της και θα συνεχίσω να την ακολουθώ, εκτός από το skydiving, αυτό δεν θα το ξαναέκανα ποτέ». Shawn M.


«Είμαι πολύ αγχώδης άνθρωπος. Με το παραμικρό τα χάνω και η φίλη μου είναι η παρουσία που με κάνει και ηρεμώ αμέσως. Χωρίς να το προσπαθεί πολύ και σημασία έχει ότι θέλει να το κάνει κάθε φορά, χωρίς να δυασανασχετεί», Ryan H.



«Η αρραβωνιαστικιά μου είναι απίστευτα έξυπνη. Ξέρει πάρα πολλά πράγματα χωρίς να τα αναζητά στο Google! Το να είμαι μαζί της με έκανε πιο έξυπνο. Μόνο ακούγοντάς την γίνομαι καλύτερος», Brent F.in_love2Δεν τα καταλαβαίνεις αυτά μέχρι να τα ζήσεις, αλλά βρίσκω τις ικανότητές της ως μητέρα πολύ ελκυστικές. Θα έκανε τα πάντα για τα παιδιά μας, αλλά καταφέρνει να βρίσκει τις ισορροπίες με την σκληρή εργασία της. Κάτι που είναι εξίσου ελκυστικό!», Christopher M.



«Η φίλη μου είναι πολύ ευθύς άνθρωπος. Δεν είναι κάτι που πίστευα ότι θα έβρισκα ελκυστικό, αλλά η ειλικρίνειά της μου αρέσει πολύ. Λατρεύω τον τρόπο που θα πει και θα εξηγήσει αυτό που σκέφτεται. Δεν είναι αγενής, απλώς ειλικρινής!», Andrew S.


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Είσαι ερωτευμένη; 10 σημάδια που δείχνουν ότι σίγουρα δάγκωσες τη λαμαρίνα!

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνεις αφού χωρίσεις!

Το χακί είναι το νέο μαύρο! Έτσι θα το φορέσεις σωστά! [Photos]