10 σημαντικοί λόγοι που οι δυναμικές γυναίκες δεν μπορούν να βρουν άνδρα για μόνιμη σχέση!

10 σημαντικοί λόγοι που οι δυναμικές γυναίκες δεν μπορούν να βρουν άνδρα για μόνιμη σχέση!
Διαβάστε αναλυτικά τους λόγους:

1. Δεν μένουν σε μια σχέση που δεν τους εμπνέει.


Οι ισχυρές γυναίκες έχουν υψηλές προδιαγραφές. Ακόμα και αν τους αρέσει κάποιος, αν δεν τους φέρεται με τον τρόπο που αξίζει σε αυτές, θα φύγουν από τη σχέση. Δεν διαπραγματεύονται τα πρότυπά τους γιατί ξέρουν τι είδους άνθρωπο θέλουν για να είναι μαζί.

2. Δεν φοβούνται να μιλήσουν για αυτό που νιώθουν.

Δεν φοβούνται να παραδεχτούν το λάθος τους. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά χαρακτηρίζονται ως «φοβιστικές». Ξέρουν να υποστηρίζουν τον εαυτό τους.


Image result for δυναμικές γυναίκες

3. Δεν έχουν ανάγκη έναν άντρα.

Θέλουν την αγάπη και τη στοργή, αλλά ποτέ δεν θα χρειαστούν έναν άντρα για την ολοκλήρωσή τους. Η αγάπη θα είναι πάντα μια επιλογή για αυτές, δεν είναι κάτι που ψάχνουν από φόβο μήπως μείνουν μόνες. Είναι ικανοποιημένες με τη ζωή τους και η αγάπη για αυτές είναι ένα συναίσθημα όχι μια αναγκαιότητα.

4. Ξέρουν πώς να προχωρήσουμε στη ζωή τους.

Έχουν μάθει πώς να προχωρούν, όταν πρέπει. Ποτέ δεν θα είναι αυτές που θα απαιτούν από κάποιον να μείνει μαζί τους ή να ζητιανεύουν για μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι σίγουρες ότι θα είναι μια χαρά και ότι θα βρουν κάποιον καλύτερο.

5. Δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να είναι «η δεύτερη επιλογή».

Οι ισχυρές γυναίκες δεν ανέχονται να αντιμετωπίζονται σαν μια επιλογή. Εκτιμούν τη δέσμευση και την ειλικρίνεια και οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό είναι εκτός διαπραγμάτευσης για αυτές.

6. Δεν παίζουν με τους «κανόνες» του άλλου.

Στη ζωή ή στην αγάπη, μην περιμένετε από τις ισχυρές γυναίκες να ακολουθήσουν οποιεσδήποτε πρακτικές έχετε συνηθίσει. Δεν μπαίνουν σε καλούπια.

7. Ξέρουν πώς να χειριστούν την απόρριψη.

Δεν φοβούνται τη λέξη «όχι», την έχουν ξανακούσει και θα συνεχίσουν να την ακούν, αλλά αυτό δεν τους σταματάει. Οι ισχυρές γυναίκες αντιμετωπίζουν περισσότερες απορρίψεις επειδή πραγματικά δεν συμβιβάζονται με κάποιον που είναι κατώτερος των προσδοκιών τους.

8. Θα ρωτήσουν τις «δύσκολες ερωτήσεις».

Θα ρωτήσουν ερωτήσεις που οι άνδρες θέλουν να αποφύγουν. Θα ρωτήσουν πού βρίσκονται και πού πάνε τα πράγματα, θα ζητήσουν να γνωρίσουν τους φίλους σας και την οικογένειά σας και να συμμετέχουν στη ζωή σας. Οι ισχυρές γυναίκες είναι παθιασμένες και περίεργες σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, τα θέλουν όλα σύμφωνα με το σκεπτικό τους.


Image result for δυναμικές γυναίκες

9. Έχουν πληγωθεί ξανά.

Ακόμα κι αν ενεργούν σαν να είναι άθραυστες, έχουν ερωτευτεί και έχουν πληγωθεί. Εξακολουθούν να έχουν πολλή αγάπη να δώσουν, το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίσουν κάποιον που θα μπει στην καρδιά τους και δεν θα προσπαθήσει να τις αλλάξει.

10. Δεν χρειάζονται την επιβεβαίωση.

Οι ισχυρές γυναίκες ψάχνουν την επιβεβαίωση στην επιτυχία τους, στη δουλειά τους, στις φιλίες τους. Ξέρουν ότι το σωστό πρόσωπο, θα τις βρει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνεις αφού χωρίσεις!

8 πράγματα που κάνουν έναν άντρα να ερωτεύεται από την αρχή

Τρομερό κολπακι! Το τρικ που σταματάει τον καβγά σε 5 δευτερόλεπτα!