Μάθε αν θέλει να κάνει σχέση ή όχι ανάλογα με το ζώδιό του!

Μάθε αν θέλει να κάνει σχέση ή όχι ανάλογα με το ζώδιό του!

Σχέσεις.. Πόσο δύσκολα φτιάχνουν και πόσο εύκολα χαλούν..? Τα λόγια είναι πάντα ίδια, οι κατευθύνσεις κοινές, αλλά το συναίσθημα σε όλες τις περιπτώσεις διαφέρει! Ο καθένας από εμάς, έχει τις βλέψεις του. Οι εμπειρίες παίζουν σημαντικό ρόλο και σίγουρα αυτές μας ωθούν στο πού θα καταλήξουμε.. Καθημερινά παλεύει ο κακός ο εαυτός με τον καλό! Ο ηθικός με τον ανήθικο, ο ειλικρινής με τον ψεύτη, το μαύρο με το άσπρο! Όμως η νίκη είναι μια! Το αληθινό εγώ μας… Εκεί καταλήγουν όλα..


Τα Ζώδια σε αυτή τη περίπτωση, ρίχνουν λίγο φως και ίσως η αλήθεια επιτέλους να φανεί.. για κάποιους..!!


Ζώδια & Σχέσεις: Συμφέρον ή Έρωτας.. by F’Ariel


Κριός
Ανήκετε στους συμφεροντολόγους της παρέας και ίσως είναι καιρός να το αποδεχτείτε! Θα κάνετε σχέση με κάποιον είτε για να πάτε χλιδάτες διακοπές, είτε για να πιάσετε επιτέλους τη δουλειά των ονείρων σας! Για αυτό και οι σχέσεις σας είναι μικρής διαρκείας. Δε σας νοιάζει να το κρατήσετε μυστικό, αφού συνήθως συναναστρέφεστε με αρπακτικά του είδους σας και οι στόχοι είναι κοινοί και προμελετημένοι!


Ταύρος
Υλιστές μέχρι αηδίας, αλλά ευτυχώς θέλετε να σας ανήκουν εξολοκλήρου τα πάντα και φυσικά να τα έχετε αποκτήσει με την αξία σας! Προτιμάτε τις μυστικές σχέσεις και τις μακροχρόνιες αλλά πολύ σπάνια θα χρησιμοποιήσετε το κορμί σας για να πετύχετε μια καλή δουλειά ή οτιδήποτε που θα θίξει την αξιοπρέπειά σας! Λίγο θύματα σας κόβω αφού αν δεν είστε γόνος πλούσιας οικογένειας, πώς θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας?


Δίδυμος
Είστε στη κορυφή των συμφεροντολόγων δηλαδή Νο1 στη λίστα! Δε νομίζω να κάνετε παρέα με τα αρπακτικά του είδους σας, αφού το θέλετε μονοπώλιο και να παίζετε μπάλα, δίχως ιδιαίτερα προβλήματα! Πριν κάνετε σχέση με κάποιον, ήδη γνωρίζετε το πόθεν έσχες του ακόμα και τα κρυφά βιβλία που κρύβει στη γη από κάτω! Ο στόχος είναι ένας! Ετήσιες διακοπές, δουλειά με απολαβές και καθόλου κούραση και φυσικά με ημερομηνία λήξης! Ντροπή σας… κακά ξωτικά!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr