8 σημάδια ότι είναι ο τύπος που μετά το σeξ, θα εξαφανιστεί από προσώπου Γης!

8 σημάδια ότι είναι ο τύπος που μετά το σeξ, θα εξαφανιστεί από προσώπου Γης!

Αυτή η μάστιγα της ξεπέτας! Το αέναο ερώτημα «Θα με πάρει κανένα τηλέφωνο μετά το σεξ ή μπα;» Βέβαια αυτή είναι η έννοια του ευκαιριακού σεξ. Το κάνεις και τελειώνει εκεί η υπόθεση. Δεν έχεις κάτι να περιμένεις μετά.


Εκτός κι αν έρθει η στιγμή που σου καλαρέσει η φάση με κάποιον και θες να υπάρξει και συνέχεια. Εσύ το θες. Εκείνος όμως; Πώς θα καταλάβεις ποιες είναι οι προθέσεις του; Εύκολα!

Αυτά είναι σημάδια που μαρτυρούν ότι θα εξαφανιστεί από προσώπου Γης αφού κάνετε σεξ και πρέπει να τα προσέξεις: Διαβάστε παρακάτω...

1. Έχει μόλις βγει από σχέση
Φρόντισε να μάθεις επακριβώς πότε χώρισε γιατί πολύ πιθανό να αποτελείς την εύκολη λύση για εκείνον, ώστε να ξεφύγει από την σκέψη της πρώην του. Αν το διάστημα που έχει χωρίσει ξεπερνά τους 3 μήνες, τότε όλα καλά. Αν είναι λιγότερο, πιθανότατα δεν την έχει ξεπεράσει ακόμη κι απλά ζητά ευκαιριακό σεξ.

2. Δεν έχετε βγει καν για ένα ραντεβού
Μπαμ και κάτω στο σπίτι του ή στο δικό σου; Η κατάσταση βρωμάει από μακριά. Κακό, αλλά δεν έχει ούτε χρόνο, ούτε χρήματα ούτε διάθεση να σπαταλήσει για σένα. Θέλει απλά σεξ από σένα και δε θα σε δει ποτέ με άλλο μάτι.

3. Έχει γενικά κακή φήμη
Προς Θεού κάνε μία έρευνα πριν σε ρίξει στο κρεβάτι. Λίγο stalking στα κοινωνικά δίκτυα και θα έχεις ένα μπούσουλα να ξεκινήσεις. Αν συνηθίζει να κοιμάται με τη μία και την άλλη, μη νομίζεις ότι μπορεί να αλλάξει η συμπεριφορά του μαζί σου. Τα ίδια και χειρότερα θα κάνει.

4. Έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις
Τη μία μπορεί να μιλάτε καθημερινά και την άλλη να κάνετε μέρες να επικοινωνήσετε. Δεν το κάνει επίτηδες, απλά προφανώς δε σε έχει στο μυαλό του και δεν τον απασχολείς και τόσο που ξεχνάει να σου μιλήσει.

5. Έχει προσπαθήσει να σε «ρίξει» πάλι στο παρελθόν
Η ιστορία επαναλαμβάνεται που λένε. Αυτό ακριβώς. Αν έχει προσπαθήσει και πάλι μάταια να σε ρίξει στο παρελθόν, μην πιστέψεις σε καμία περίπτωση ότι τώρα έχει άλλους σκοπούς και κίνητρα. Και τώρα το ίδιο θέλει απλά θα σε προσεγγίσει με διαφορετικό τρόπο.

6. Έχει προσπαθήσει να «ριχτεί» σε φίλη σου
Εκτός κι αν δεν το γνώριζε, οπότε δικαιολογείται, σε άλλη περίπτωση μην τον λυπηθείς καθόλου. Γκόμενος που την πέφτει σε φίλη κοπέλας που έχει πηδήξει, είναι σκάρτος γκόμενος.

7. Σου έχει δώσει στοιχεία που εσύ απλά αγνοείς
Πρέπει να προσέχεις κάθε μικρή κουβέντα που ξεστομίζει. Στη φάση που είστε, η παραμικρή πληροφορία έχει τη σημασία της. Αν σου έχει πει εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις και του αρέσει η ελευθερία του, μάντεψε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

8. Έχετε γνωριστεί μόλις πριν λίγες ώρες
Το προφανές. Μην εκπλαγείς αν λάβεις μεταμεσονύχτιο μήνυμά του λίγες ώρες, αφού έχετε γνωριστεί. Ξεπέτα is calling.

Πηγή: neopolis.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Το κάναμε με το αγόρι μου και δεν κατάφερε να τελειώσει! Τι συνέβη; Μήπως φταίω εγώ;» Ο Θάνος Ασκητής απαντά

Πειραματίσου: 4 κινήσεις στο sεx που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο!

Kι όμως: 12 πολύ αμήχανες ερωτήσεις sεx, παίρνουν απάντηση από τον ειδικό του Youweekly.gr