Πρώτη φορά για μπάνιο μαζί του. Γιατί να μην ντρέπεσαι και πώς να το απολαύσεις!

Πρώτη φορά για μπάνιο μαζί του. Γιατί να μην ντρέπεσαι και πώς να το απολαύσεις!
Όταν μια σχέση ξεκινάει καλοκαίρι, θα έρθει εκείνη η στιγμή, εκείνο το ραντεβού που εκείνος θα σου προτείνει να πάτε που αλλού; για μπάνιο.

Από την Έλενα Φάκου

Και μπορεί εκείνος στο αθώο του μυαλό να μη σκέφτεται τίποτα από αυτά που σκέφτεσαι εσύ, στο δικό σου μυαλό όμως περνούν χίλιες σκέψεις (και κακές) το λεπτό.

Αγαπητό μου κορίτσι, αρχικά, απενοχοποιήσου. Αυτό είναι το κορμί σου και αργά ή γρήγορα θα το δει και γυμνό και στο φως. Αν αυτός ο άνθρωπος γίνει η σχέση σου, τότε δε μπορείς να κυκλοφορείς μόνιμα ντυμένη ούτε συνεχώς στα σκοτάδια. Επομένως, πάρτο απόφαση και πάμε να δούμε πως θα περάσετε στο μπάνιο σας.

Αν είναι εκτός από το πρώτο μπάνιο μαζί του και το πρώτο σου μπάνιο για φέτος τότε όντως δεν θα έχεις ακόμα εξοικειωθεί με το σώμα σου, δεν θα έχεις μαυρίσει ( που κολακεύει ) ούτε θα έχεις βρει τον τρόπο σου με το beach look ακόμη. Αυτό μπορεί να είναι λίγο άβολο, αλλά όταν το σκέφτεσαι, απλά αγκάλιασέ τον και θα τα ξεχάσεις όλα. Αν πάλι είσαι μαυρισμένη και έχεις βρει το beachwear σου για φέτος, μη μασάς καθόλου. Βουτήξτε μαζί στη θάλασσα και ανταλλάξτε τα πιο καυτά φιλιά.


Μην ανησυχείς ότι θα προσέξει τη χαλάρωση στην κοιλίτσα σου ή την κατακράτηση στους γλουτούς σου. Μην φοβάσαι ότι κάποια άλλη στην παραλία θα είναι ωραιότερη από εσένα. Μην τρομάζεις στη ιδέα ότι το στήθος σου θα δείχνει πεσμένο. Απόλαυσε τη στιγμή. Του αρέσεις. Είναι εκεί μαζί σου. Μη χαλάς την ώρα σας με κακές σκέψεις. Θα περάσουν οι στιγμές και μετά θα τις αναπολείς.

Μερικά tips για να αισθάνεσαι ακόμα πιο άνετα είναι να πάτε σε μια παραλία την οποία έχεις επιλέξει εσύ γιατί ίσως ψυχολογικά και μόνο αυτό μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Επίσης καλύτερα να πάτε κάπου ήρεμα και όχι κάπου που θα περνάνε πάνω από το κεφάλι σας για να περάσουν. Τέλος, μην πας πολύ επιτηδευμένη στη θάλασσα. Μην βαφτείς, μη βάλεις πολλά κοσμήματα, μην υπερβάλλεις. Θα τον κάνεις να αισθανθεί την ανασφάλειά σου. Καλά να περάσετε!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Σου μαθαίνουμε πως να φιλάς υπέροχα

H πιο σημαντική συμβουλή για τη σχέση σου βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου και σε αυτο το άρθρο

Kάποιες από εμάς μεγαλώσαμε με την Candy Candy. Aυτά είναι τα πρότυπα των ανδρών που βρήκαμε στην πιο δημοφιλή παιδική σειρά των 80s