Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Κορίτσια το νου σας: 10 πράγμα που απεχθάνονται οι άνδρες πάνω σας όταν είστε ελεύθερες!

Κορίτσια το νου σας: 10 πράγμα που απεχθάνονται οι άνδρες πάνω σας όταν είστε ελεύθερες!
Σχέσεις 13.10.2017 11:00
Οι άντρες είναι ένα μυστήριο «τρένο» και μυρίζουν από μακριά το «θήραμά» τους. Οι ελεύθερες κοπέλες πάντα τους ενδιαφέρουν.

Αν είσαι single και αναζητάς μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σου λάβε κατά νου και εφάρμοσε όσα λέει το εν λόγω άρθρο. Όσο όμορφη και γλυκιά και αν είσαι αν κάνεις τα παρακάτω οι άντρες θα ξενερώσουν μαζί σου. Διαβάστε παρακάτω...

Απεχθάνονται οι άντρες τις γυναίκες με εμφανή στρατηγική προσέγγισής τους, το ανελέητο κυνηγητό και την υπερβολική διαθεσιμότητα.

Ποιες είναι οι 10 συμπεριφορές που δεν αντέχουν οι άντρες πάνω σου, όταν είσαι single;1. Έχεις στρατηγική: Βεβαίως και να έχεις στρατηγική αλλά να μην τη δείχνεις φανερά. Όσο πιο χαλαρή φαίνεσαι τόσο πιο ενδιαφέρουσα.

2. Τον πιέζεις: Οι άνθρωποι έχουν και είχαν ζωή και πριν από εσένα. Αν πέφτεις με τα μούτρα πάνω τους και ζητάς ενημέρωση κάθε 5′ για το τι κάνουν ή πού είναι το έχασες το παιχνίδι.

3. Βιάζεσαι: Η έκβαση μιας σχέσης θέλει χρόνο για να δείξει την εξέλιξή της. Μπορεί εσύ να ονειρεύεσαι εκκλησίες, νυφικά και μωρά αλλά μήπως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή;

4.Είσαι υπερβολικά διαθέσιμη: Οτιδήποτε θεωρούμε δεδομένο παύουμε να το εκτιμάμε. Ο άντρας είναι ο κυνηγός και όχι εσύ. Άναψε το «πράσινο φως » αλλά άσε τον άνθρωπο να σε επιθυμήσει και να σε διεκδικήσει.

5. Είσαι υπερβολικά sexy: Ναι οι άντρες είναι οπτικοί τύποι και αυτό είναι γνωστό σε όλες μας. Όμως άλλο το όμορφη και πολλά υποσχόμενη και άλλο το απροκάλυπτα σεξουαλικά διαθέσιμη. Αν ψάχνεις κάτι πιο σοβαρό πέραν της μιας σεξουαλικής συνεύρεσης τότε σκέψου πως πρέπει να αποπνέεις μυστήριο και σεβασμό.6. Παίζεις παιχνίδια: Μην το κάνεις. Οι άντρες απεχθάνονται τις σύνθετες και πολύπλοκες καταστάσεις. Επιπλέον δεν είναι μάντεις.

7. Μη λες ψέματα: Με τα ψέματα κτίζεις παλάτια στην άμμο.

8.Να είσαι συνεπής στα λόγια και στις πράξεις σου: Καλό είναι να ξέρει ο μελλοντικός σου σύντροφος πως μπορεί να στηριχθεί σε σένα.

9. Μην το παίζεις συνέχεια γατούλα: Το υπερβολικό νιαούρισμα είναι παιδική αντίδραση.

10. Να είσαι πάντα ο εαυτός σου: Οφείλεις να το κάνεις για δικό σου κέρδος. Μην προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι, γιατί εσύ θα δυστυχήσεις.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Oι τρεις φράσεις που δεν πρέπει να του πείτε ποτέ πάνω σε καυγά

Ανησυχείς αν θα σε απατήσει; Αυτή είναι η πιθανότερη ώρα και μέρα!

Ποιό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που θα κάνει ο άντρας που σε θέλει πραγματικά;
Share