Υπάρχουν κάποια πράγματα που κάνεις και αγχώνουν κάθε άντρα σε μια σχέση

Υπάρχουν κάποια πράγματα που κάνεις και αγχώνουν κάθε άντρα σε μια σχέση


Koρίτσια όταν απαλλαχθείτε από το άγχος του "τυλίγματος" ενός άντρα και από τεχνικές τύπου κεφαλοκλειδώματος ίσως να είστε κι εσείς και οι άντρες σας περισσότερο ευτυχισμένοι μαζί.

Από την Έλενα Φάκου

Πολλές γυναίκες προχωράνε πολύ γρήγορα μέσα στη σχέση. Βιάζονται. Και βιάζονται πολύ. Τόσο πολύ που κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, οι οποίες κάνουν κακό αντί για καλό στη σχέση. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα πράγματα τα οποία κάνουν οι γυναίκες και διώχνουν τους άντρες μακριά...

 

  • Μη ρωτάτε από το δεύτερο ραντεβού τί έχετε μεταξύ σας, αν είναι σχέση, αν δεν είναι, τι είναι, γιατί είναι, γιατί δεν είναι, αφήστε την κατάσταση να κυλήσει μόνη της χωρίς πολλές ερωτήσεις, χωρίς πιέσεις και χωρίς απαιτήσεις ειδικά από τον πρώτο καιρό.

  • Μην τον πιέζετε να γνωρίσει τους γονείς σας και άλλους δικούς σας ανθρώπους από τον πρώτο καιρό. Άσε τη σχέση σου να εξελιχθεί μακριά από τους συγγενείς και των δυο σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος "επισημότητας" από τους πρώτους μήνες της σχέσης, είναι αγχωτικό και άβολο.

  • Μην αφήνεις τα πράγματά σου στο σπίτι του. Και κυρίως μην το κάνεις ύπουλα, αφήνοντας ένα πράγμα κάθε φορά με αποτέλεσμα σε κανα δυο βδομάδες να βλέπει παντού δικά σου αντικείμενα. Θα γίνουν κι αυτά αν όλα πάνε καλά. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Μην τον πνίγεις.

  • Μην συζητάς για εγκυμοσύνες, μωρά, καρότσια και παιδικά δωμάτια πριν καν γνωριστείτε εσείς. Και γενικά, πρόσεχε την αντισύλληψή σου να είναι σωστή και να μη χρειαστείς να τα συζητήσετε...κατόπιν εορτής. Αυτές είναι αποφάσεις ζωής δε μπορούν να παρθούν με κάποιον που γνώρισες προχθές.


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Γιατί είσαι ακόμη μόνη σου; Δες τους πιο πιθανούς λόγους και τι να κάνεις γι αυτό

Θες να επιστρέψεις στον πρώην; 5 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν το πάρεις απόφαση!

Tι να κάνεις όταν εκείνος σε καλεί σπίτι του να δείτε ταινία;

 

 

 

 

 


τελευταία άρθρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ