Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις ανάλογα με τα ...προσόντα του!

Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις ανάλογα με τα ...προσόντα του!

Μπορεί το ανδρικό μόριο να ...κάνει την εμφάνισή του σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, ωστόσο κανένας άντρας δεν έχει καταφέρει ακόμη να σταματήσει να αγχώνεται για το πόσο τέλειο είναι το δικό του.

Και ειλικρινά, καλό θα ήταν ο αντρικός πληθυσμός να επικεντρωθεί σε πιο σημαντικά πράγματα που όντως παίζουν ρόλο στη ζωή του. Κι αυτό γιατί όπως έχει αποδειχτεί αρκετές φορές, δεν μετράει τόσο το μέγεθος, αλλά ο τρόπος που ο καθένας χρησιμοποιεί τα ...όπλα του. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την πορνοστάρ Chanel Preston άλλωστε, το κάθε ζευγάρι μπορεί να μάθει να «χρησιμοποιεί» σωστά το πέος του άντρα συντρόφου, βρίσκοντας τις στάσεις που του ταιριάζουν κι έτσι να αποκτήσουν καλύτερα αποτελέσματα και περισσότερη ευχαρίστηση από την ερωτική τους ζωή. Η Preston περιγράφει κάποιες στάσεις, όπου το ζευγάρι εκμεταλλευόμενο το μέγεθος ή το σχήμα του εκάστοτε πέους, μπορεί να μεγιστοποιήσει την απόλαυση και των δύο στην κρεβατοκάμαρα.

Δείτε ακόμη: 8 πράγματα που συνειδητοποιείς για τους πρώην σου, όταν πια γνωρίζεις τον ιδανικό!

Προφανώς για να υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα, χρειάζεστε μία στάση κατά την οποία το πέος του συντρόφου θα έχει άμεση επαφή με την μπροστινή πλευρά του κόλπου της γυναίκας, έτσι ώστε να βρίσκει την ευαίσθητη περιοχή ακριβώς πίσω από την κλειτορίδα (shocking). Οι στάσεις που προτείνει η Preston είναι οι εξής:

Όταν ο σύντροφος (παρα)έχει μεγάλα προσόντα: Η καλύτερη στάση για το ζευγάρι όπου ο σύντροφος είναι ...«τεράστιος», είναι εκείνη όπου η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, γνωστή κι ως «καβαλάρισσα»! Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται πολύ πιο εύκολο για τη γυναίκα σύντροφο να βρει τον σωστό ρυθμό και τη σωστή γωνία που κάνει και τους δύο να αισθάνονται άνετα και να το απολαμβάνουν περισσότερο, χωρίς όμως εκείνη να αισθάνεται κάποια ενόχληση.

Δείτε ακόμη : Υπάρχει Θεός! Αυτή είναι η ηλικία που οι άντρες θέλουν να κάνουν σοβαρή σχέση!

Όταν το πέος γέρνει προς τα κάτω: Σύμφωνα με την Preston, στην περίπτωση που το πέος έχει κλίση προς τα κάτω, το doggy-style είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του σεξ και σε γενικές γραμμές, όλες εκείνες οι στάσεις, στις οποίες ο σύντροφος βρίσκεται από πίσω. Εάν θέλετε να υπάρχει μία ποικιλία στάσεων, εκτός από το doggy-style, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε την στάση των κουταλιών, την στάση όπου η γυναίκα είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι, καθώς κι όρθια στο ντους. Κατά πάσα πιθανότητα, η ιεραποστολική δεν είναι από τις πιο βολικές στάσεις που μπορείτε να κάνετε ή μπορεί να μην σας αρέσει και καθόλου.

Όταν το πέος γέρνει προς τα πάνω: Εδώ τα πράγματα είναι ακριβώς αντίθετα σε σχέση με την προηγούμενη περίπτωση. Η ιεραποστολική ή οποιαδήποτε άλλη στάση όπου οι σύντροφοι βρίσκονται αντικριστά, είναι σίγουρα οι προτιμότερες για να νιώσετε μεγαλύτερη απόλαυση. Εάν θέλετε να εμπλουτίσετε το μενού και να φτάσετε στην αποκορύφωση, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε «στα όρθια» με τη γυναίκα να στηρίζεται σε κάποιο τοίχο ή οποιαδήποτε στάση με τη γυναίκα να έχει διπλωμένα τα πόδια της στη μέση του συντρόφου και τα χέρια της στους ώμους του.

Όταν το πέος έχει κλίση προς τα δεξιά ή αριστερά: Σε αυτήν την περίπτωση, η Preston προτείνει η γυναίκα να βρίσκεται ξαπλωμένη στα πλάγια με τα γόνατα λυγισμένα και τον άντρα να προσπαθεί να πετύχει τη διείσδυση σαν να κάνει ιεραποστολική. Εάν σας ακούγετε περίπλοκο, αυτό που πρέπει να κάνετε ουσιαστικά είναι να δοκιμάσετε την ιεραποστολική στάση, αλλά με τη γυναίκα ξαπλωμένη ελαφρώς στα πλάγια, αντί για ανάσκελα. Το κριτήριο για το ποια πλευρά θα προτιμήσει να ξαπλώσει είναι η κλίση που έχει το πέος.