Θέλεις να είσαι σ*ξι; 6 περίεργοι αλλά αληθινοί κανόνες για να τα καταφέρεις!

Θέλεις να είσαι σ*ξι; 6 περίεργοι αλλά αληθινοί κανόνες για να τα καταφέρεις!

Φόρα κόκκινο..Ναι! Είναι τόσο απλό. Ένα χρώμα, όπως είναι το κόκκινο, έχει τη δύναμη να βάλει τους άντρες σε μία περίεργη κατάσταση. Έρευνα έδειξε ότι υπάρχουν 56% περισσότερες πιθανότητες ένας άντρας να ζητήσει σε ραντεβού μία γυναίκα που φοράει κόκκινο. Το κόκκινο χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά το 10000 προ Χριστού στα χείλη και τα μάγουλα μιμούμενο το κοκκίνισμα που νιώθουμε στα μάγουλά μας όταν ερεθιζόμαστε σεξουαλικά. Φόρα ένα κόκκινο φόρεμα και άφησε τα πρωτόγονα ένστικτά του να κάνουν τη δουλειά.

Μην φοράς κόκκινο στα χείλη..Έρευνα έδειξε ότι οι αποχρώσεις του κραγιόν που ελκύουν περισσότερο τους άντρες είναι οι φυσικές και οι απαλές ροζ. Οι γυναίκες που έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα δείχνουν καλύτερα με ένα απαλό ροζ κραγιόν. Εκείνες που έχουν καστανή επιδερμίδα καλό είναι να προτιμούν τις ροζ αποχρώσεις και τις καφέ ενώ στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζει καλύτερα το χρώμα του κρασιού. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μεγάλη προσοχή: 5+1 πράγματα που απαγορεύονται ρητά κατά τη διάρκεια του σeξ!

Χαμογέλα..Το χαμόγελό σου είναι αυτό που θα προσελκύσει έναν άντρα πολύ περισσότερο από όλα τα άλλα. Μία φιλική και προσεγγίσιμη γυναίκα μπορεί να φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα σεξουαλικά από κάποια άλλη που δε χαμογελάει καθόλου και φαίνεται απόμακρη.

Βάλε λάμψη στα μαλλιά σου..Για να έχεις όμορφα και λαμπερά μαλλιά ξεκίνα λούζοντάς τα και βάζοντάς τους λίγο κοντίσιονερ αμέσως μετά. Στέγνωσέ τα με το πιστολάκι και τα δάχτυλά σου. Αν θέλεις να έχουν όγκο βάλ’τους κάποιο προϊόν για όγκο και έπειτα στέγνωσέ τα για ακόμα 3 λεπτά.

Δείτε ακόμη: Αληθινή ιστορία: "Η κολλητή μου ήθελε να με δει να το κάνω με τον άντρα της και στη συνέχεια οι δύο…"

Διάλεξε το κατάλληλο άρωμα..Οι ειδικοί λένε πως οι πιο σέξι μυρωδιές είναι αυτές των λουλουδιών, της βανίλιας και του κεχριμπαριού. Προτίμησε, επομένως, αρώματα που έχουν αυτές τις μυρωδιές.

Κάνε γκριμάτσες από καρτούν..Έρευνα έχει δείξει πως οι γυναίκες που κάνουν έντονες γκριμάτσες με το πρόσωπό τους είναι πολύ πιο ελκυστικές από τις υπόλοιπες. Αυτές οι γκριμάτσες δείχνουν ότι είσαι εξωστρεφής πράγμα που θεωρείται πολύ σέξι.

faysbook.gr