Η Βίβλος της Τάντρα: Η ινδική μέθοδος στο σ*ξ που λατρεύουν οι celebrities

Η Βίβλος της Τάντρα: Η ινδική μέθοδος στο σ*ξ που λατρεύουν οι celebrities

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την Ινδική μέθοδο που λατρεύουν οι celebrities και ανεβάζει το σεξ με το σύντροφό σου σε άλλο επίπεδο.

Από την Αγγελική Μακρή

Δείτε επίσης: "Έχω κρυφή σχέση με τη μητέρα του κολλητού μου: Να τη σταματήσω ή να συνεχίσω;" - Η αληθινή εξομολόγηση αναγνώστη!

Τι είναι

Πρόκειται για μια Ινδουιστική πρακτική που η ιστορία της ξεκινάει 5.000 χρόνια πριν και σημαίνει «η ύφανση και διαστολή της ενέργειας». Είναι μια τεχνική, μια διαδικασία εσωτερική και εγκεφαλική η οποία τελείται αργά, αυξάνει την οικειότητα ανάμεσα στο ζευγάρι και βασίζεται στη σύνδεση του μυαλού με το σώμα. Ο σκοπός είναι να δουλέψεις τις αναπνοές σου πριν φτάσεις σε οργασμό για να είναι πιο έντονος και να διαρκέσει περισσότερο. Το ιδανικό θα είναι να συγχρονίσεις την αναπνοή σου με αυτή του συντρόφου σου και να φτάσετε μαζί στην κορύφωση, ανακαλύπτοντας νέες αισθήσεις.

Σου ταιριάζει αν:

  • Σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα στο κρεβάτι
  • Με το σύντροφό σου συνδέεστε πιο πνευματικά και έχετε εξοικείωση ο ένας με τον άλλον
  • Θέλεις να αναθερμάνεις την ερωτική σχέση σου
  • Σε ενδιαφέρει περισσότερο η ηδονή από την κορύφωση

Είναι καλύτερο επειδή:

Είναι η crème de la crème του σεξ, ένα επίπεδο που δεν μπορούν να το φτάσουν όλοι και κάτι εντελώς αντίθετο από τη λογική του «ένα στα γρήγορα». Σκέψου το σαν πηγαίνεις κάπου με αεροπλάνο όπου θα φτάσεις πιο γρήγορα αλλά δεν θα δεις και πολλά στη διαδρομή συγκριτικά με το να πας στον ίδιο προορισμό οδικώς φτάνοντας πιο αργά αλλά με περισσότερες εικόνες και εμπειρίες. Κάτι ξέρουν ο Tom Hanks, η Kylie Minogue και ο Sting που είναι φανατικοί του ταντρικού σεξ και οι σύντροφοί τους που κατά καιρούς εκθειάζουν τις επιδόσεις τους.

Γιατί θα του αρέσει:

Δείτε επίσης: Doxy: Μα τι κάνει τελικά στις γυναίκες αυτό το sex toy και έχει γίνει ανάρπαστο;

Οι λέξεις «αργά» και «σεξ» στην ίδια πρόταση σίγουρα δεν θα ενθουσιάσουν το φίλο σου. Άσε που αν του πεις ότι το ταντρικό σεξ βασίζεται στην ανταλλαγή ενέργειας και ότι στόχος δεν είναι η εκσπερμάτιση αλλά η παράταση της ηδονής, θα πιστεύει ότι τον μισείς πραγματικά. Εξήγησέ του ότι σαν ένα παιχνίδι που θα κερδίσει όποιος κρατηθεί περισσότερο. Δώσ’ του πραγματικά να καταλάβει ότι στο τέλος θα μείνει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος και σε σωματικό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο. Τέλος, πες στο σύντροφό σου ότι με τη συγκεκριμένη τεχνική δεν υπάρχει το άγχος της επίδοσης αφού είναι μια διαδικασία που παίρνει αρκετό χρόνο.

Πώς το κάνεις:

Το μυστικό για να πετύχει είναι ο χρόνος που δεν πρέπει να σας περιορίζει. Η tantra άλλες φορές διαρκεί ένα ολόκληρο ΣΚ ή ένα ολόκληρο απόγευμα. Μπορεί να ξεκινήσει σαν ερωτικό παιχνίδι ή απλά να εμπλουτίσεις μια συνήθεια που μοιράζεσαι με το σύντροφό σου με ερωτισμό. Ένα αφρόλουτρο, μια ταινία αγκαλιά στον καναπέ, ένας περίπατος χέρι-χέρι, μπορούν να γίνουν η τέλεια αφορμή για να ανάψουν τα αίματα μεταξύ σας. Τα προκαταρκτικά θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις άλλες φορές ενώ δεν είναι απαραίτητο να είστε όλη την ώρα γυμνοί στο κρεβάτι. Ένα διάλειμμα για φαγητό ή ένα ντους μπορεί να βάλει φρένο στην έξαψη και να δώσει σε σένα και το σύντροφό σου τη δυνατότητα να τονώσετε την αντοχή σας.