Κορίτσια μη το παρακάνετε! Πόσο πρέπει να μπαίνει το πέος στον κόλπο της γυναίκας; Δείτε γιατί!

Κορίτσια μη το παρακάνετε! Πόσο πρέπει να μπαίνει το πέος στον κόλπο της γυναίκας; Δείτε γιατί!

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… Οι συμβουλές αυτές δεν είναι ιατρικές και δεν μπορούν να τις υποκαταστήσουν αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια απλά πρακτικά ζητήματα του σεξ.

Οι διεισδύσεις στο Ταό διαφέρουν πολύ απ’ τις συνηθισμένες μεθόδους που εφαρμόζονται στη Δύση. Οι οπαδοί του Ταό μπορούν σε κατάλληλη περίσταση και με ταιριαστή ερωτική σύντροφο, να πετύχουν διεισδύσεις με καταπληκτική ζωντά­νια και σφρίγος. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: 4+1 λάθη που όλες οι γυναίκες έχουμε κάνει στο πρώτο ραντεβού!

Όταν το ερωτικό ζευγάρι επιθυμεί ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον και ξέρουν τις απόκρυφες γωνιές του κορ­μιού τους, μπορούν να φτάσουν σε βαθμό συνεργασίας που να φαίνεται απίστευτος. Μία και μόνη συνουσία μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο και μπορεί να επαναληφθεϊ συχνά και με σφρίγος μέχρι να κορεσθούν κι οι δυό τους. Αυτός είναι ο ένας λόγος που το Ταό δίνει έμφαση στους διαφορετικούς τρόπους διεισδύσεων. Αν κάποιου ο φαλλός μπαινοβγαίνει κάθε φορά με τον ίδιο ρυθμό, μια τέτοια συνουσία και μάλι­στα μακράς διαρκείας, θα ήταν ανιαρή. Αλλ’ όταν ο άντρας έχει μάθει πώς να πσικίλει τις βολές του και τις στάσεις του, τότε η διάρκεια της ερωτικής πράξης θα είναι ένα στοιχείο παράτασης της ηδονής. Και δε θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι όσο πιο πολύ χρόνο διαθέτει τόσο ευκολότερο θα είναι γι’ αυτόν να κάνει την ερωτική συνάντηση αλησμόνητη.

Δείτε ακόμη: Καρεκλάτο: Οι στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις για... εγγυημένη απόλαυση!

To T’ung Hsiian Tzu περιέχει μία ποιητική περιγραφή για το χαρακτήρα των διεισδύσεων στην ερωτική πράξη:

"Βαθιές και ρηχές, σιγανές και γρήγορες, ευθείες και πλάγιες διεισ­δύσεις δεν θα πει ότι τους φορέσαμε στολές, επειδή κάθε μία έχει τις δικές της ιδιότητες κι αποτελέσματα. Μια αργή διείσδυση μοιάζει με το τίναγμα του κυπρίνου όταν παίζει με τ’ αγκίστρι, μια γρήγορη διείσδυση είναι όμοια με το πέταγμα των πουλιών ενάντια στον άνε­μο. Είσοδος κι έξοδος, κινήσεις ανηφορικές και κατηφορικές, προς τα δεξιά και τ’ αριστερά, με μεγάλα διαλείμματα ή με γρήγορες επανα­λήψεις. Όλα αυτά απαιτούν μια συνύπαρξη. Θα πρέπει ο άντρας να προσαρμόσει την κάθε βολή στον κατάλληλο χρόνο κι όχι να κολλή­σει επίμονα και πεισματάρικα σ’ ένα και μόνο τρόπο".

Τό βιβλίο περιγράφει στη συνέχεια εννέα τρόπους διεισδύ­σεων:

  1. Κτύπα αριστερά και δεξιά.
  2. Σπρώξε πάνω πάνω και κάτω.
  3. Τράβα και σπρώξε μέσα, σαν ένα σμήνος γλάρων που παίζει με τα κύματα.
  4. Χρησιμοποίησε βαθιές και ρηχές βολές, παιχνιδιάρικα, παρα- λάσσοντας, σε γρήγορες κινήσεις και σε γρήγορες εναλλαγές.
  5. Δείτε ακόμη: Τα μυστικά του Dirty Talk που θα τον κάνουν να... παραμιλάει! Οι φράσεις - κλειδί για να τον στείλεις στον 7ο ουρανό!
  6. Κάνε σε σταθερή επανάληψη βαθιά και ρηχά χτυπήματα, σαν το βράχο που βυθίζεται στη θάλασσα.
  7. Τρύπωσε μέσα σιγανά, σαν το φίδι που τρυπώνει σε μια τρύ­πα για τη χειμερία νάρκη.
  8. Σπρώξε ζωηρά, σαν τον φοβισμένο αρουραίο, που βιάζεται να κρυφτεί.
  9. Μείνε ακίνητος, μετά όρμησε σαν τον αετό που αρπάζει ένα κυνηγημένο λαγό.
  10. Σήκω και μετά βούτηξε μέσα, σαν το ιστιοφόρο κόντρα στον τυφώνα.

Όλες αυτές οι διεισδύσεις γίνονται με διαφορετική ταχύτητα, ένταση και βάθος, προσθέτουν νέες αποχρώσεις και παραλλα­γές ηδονής που αποκορυφώνουν τη γοητεία της ερωτικής πρά­ξης και στα δύο φύλα. Οι παραλλαγές δίνουν επίσης στον άν­τρα τη δυνατότητα να ελέγχει την εκσπερμάτωσή του και να διατηρεί το πέος του σε στύση στη χρονική διάρκεια που αρ­μόζει.

Πηγή: Boro.gr